01-22-2010, 09:00 PM
KoemnH Wrote:Logic vorbind..cuvintele din vocabularul unora dau multa incredere pentru ca au un rang mai ridicat decat al meu sau altzii !
1.dc am cerut admin?..pentru ca imi place srv. u-s si sunt din iasi..si as vrea imbunatari al lui pt al ridica cat mai sus printre cele mai bune srv din iasi si sa scapam de de totzi incultzii si copii srv.
2.eu tzin cu dreptatea orice ar fi!..altfel nu as mai comenta atat si m ash lua la cearta cu voi pentru ca eu n am timp sa mi bat gura cu voi stiind ca suntetzi niste copii chiar daca avetzi 18-30 ani sau mai putin.
3.ceea ce fac ca admin fac pe propria raspundere si nu cred ca e nimic corect in ceea ce fac..si contul mi l cer doar cei care intretin acest srv-forum!
4.dark imi pari un tip foarte recalcitrant si lipsit de scrupule !(nu e numai parerea mea)
5.Sunt pe acest srv. inaintea toturor adminilor si playeri`lor..Mihai ma cunoaste sigur..poate si ceilaltzi u-s isi aduc aminte de mine(Ro5u).
6.NU MA INCALZESTE CU NIMIC CA AM SAU NU ADMIN !
7.zuzu a zis bine ce a zis ca nu stit decat sa veniti cu replici OPUSE !
Sper ca am fost foarte clar si inteles prin ceea ce am vrut sa zic.
1.serveru este de prieteni de familie, si oricat vei/vom incerca nu vom reusi !
2.nu ne certam, vorbim ca de asta e forum.daca noi suntem copii tu ce esti?
3.sunt totusi niste reguli care trebuiesc urmate ! nu facem de capul nostru nimic, atunci ar iesi haos ! nu inteleg chestia cu " nu cred ca e nimic corect in ceea ce fac" nu ti-a cerut nimeni adminul inapoi !
4.nu sunt deloc recalcitrant ! sunt deschis discutiilor ! nu sunt criminal lipsit de scrupule stai relax
5.ai jucat poate la inceput ( app de FELICIT ca esti incontinuare alaturi de noi si nu ai uitat serverul ) ! eu de 1 an de zile nu te-am vazut cu astfel de nick !
6.nici pe noi/mine
7.nu neaparat cu replici opuse !
P.S totusi astept raspnsurile la intrebarile mele ! de ce nu ai postat totul ? poate vom avea ocazia sa ne int duminica la o bere ca oamenii, sa iti demonstrez ca nu sunt deloc recalcitrant si lipsit de scrupule ! mie imi place adevarul poate iti vei face putin timp duminica sa ne cunoastem si noi cu tine, iar atunci iti vei schimba parerea !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
-Darkclan#BuT-