Threads: 60
Draga Jucator Eac_vL sau cum te mai numesti ... in primul rand NU SE STA JUMA DE ORA SA SE ROAGE CINEVA DE TINE CA SA TE DAI SPEC ... SI ALTA JUMA DE ORA CA SA DAI 3 POZE ... a fost mai simplu decat sa imi bat capu ... daca VerDe a avut rabdarea sa iti deseneze unde sunt pozele .... asta ii treaba lui ... si aceste poze de 1 saptamana cred ca ai fi fost in stare atunci in acea seara sa iti fac 5 minute timp sa pui 3 poze pe un forum .. si nu la Reclamatii Admini ... ci la sectiunea Ban/Unban ... acolo se poateaza Toate pozele celor care uita intentionat unde is pozele in cs .. sau a acelor persoane care nu le place sa comunice pe cs .. o viata frumoasa sa ai la Counter .... Cam atat am avut de zis
Ramane la decizia Ownerilor daca ti se scoate Banul sau nu ... admini nu au acces la a scoate banurile
Multumesc anticipat de intelegere !!!!
Threads: 10
ok iti dau dreptate intr-o oarecare masura,dar totusi dak nu sunt vinovat de ceea ce ma banuiai cred ca mi se pare omenesc sa mi se scoada banul. Nu am o mare experienta in acest joc si e si prima data cand intru pe acest forum,nu am de unde sa stiu exact unde sa pestez. Nu vreau cearta,nu vreau razboi,nu vreau sa iti fac probleme,vreau doar sa mi se scoata banul
Threads: 60
eu am zis doar OWNERII ( PROPRIETARII ) pot ca sa iti scoata Banul .. in rest NIMENI
Threads: 275
il scot eu....nu avea cod, banurile permanente se dau doar pentru coduri :|
Threads: 275
nu este nici un ban pe numele tau, deci poti juca, probabil la scos cineva inaintea mea. in caz ca nu iti merge cs.u-s.ro te rog sa postezi ip-ul tau!