Threads: 36
PROPUN sa facem un campionat de COUNTER STRIKE ! asa poate mai ridicam nivelul serverului... dam massuri facem reclama ceva acolo.Se strang iara clanuri pe srv oameni etc.. si poate aducem ceva lume.E DOAR O SUGESTIE!! numi sariti in cap cu comentarii stupide ms.
mai asteptam si alte pareri. jst?
esti disponibil?
dak da bine dak nu tot bine.
Threads: 43
in august ? cand toata lumea pleaca in vacanta ? acuma ? altii au atestate / examene / bac , mai bine ramanem cu vorbe prin cartier / amici / prieteni / tatici / mamici / frati / surori / purcel / catel . . .
Threads: 28
1.sunt cu casa in renovare acuma..daca ar fi sa organizez luna asta sau viitoare ( daca am cu cine ) nu e problema.am timp oricand..
2.la inceputu luni august plec la mare si stau pana in septembrie
3.nu se pune problema de servere totul e sa aiba cine sa joace..( va dau eu servere)
ps:cand ma strofocam ca fraieru acu 3-4 luni nu ati vrut nici unu..(+dadeam si steam-uri moca )
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
dak ai timp luna viitoare e totul ok.Restul sunteti de acord? facem campionat sau nu?
Threads: 275
din cate tin minte, ca rezultat a ultimului campionat de cs de pe serverul nostru a fost micsorarea numarului de playeri pe server. daca aveti baieti cu steam nu aveti decat sa jucati pe steam.u-s.ro pt ca pe cs.u-s.ro nu o sa aveti cum. nici nu vreau sa aud din nou ca serverul nostru a fost parolat sa se joace un campionat. ce facem....fugarim si ultimii jucatori care ii mai avem?
Threads: 13
Pai presupun ca dmx propune sa facem un campionat steam only,dar a uitat sa mentioneze
non-steam nare rost
vine un team pro steam only si joaca contra unora care isi fac clan sa se laude prin clasa ca au clan si joaca 2 runde si incep:"Ba da astia au coade" , "Uite-l ce hs mi-a dat prin perete" , "De unde ai stiut ca is acolo?".....eu is pro campionat pe steam.u-s.ro asa ridicam sv
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!