Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vand steam fac invitati la filelist
invitatie filelist- 2 euro
steam [cu licenta]-3 euro!
YM - andrei_nike17
Invitatie pe bani? Bafta ! Ai grija sa nu iti pierzi contul.
ii packsetam garantat

si invitatii o sa primesc si eu curand...si va dau mok dak vretiSmile)
bafta
steam cu 3 e nam auzit...ceai patit frate?..inteleg ca e criza..da nici asa..
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
explicati-mi succint in 2 fraze si mie , ce e cu steam -ul asta pls !

invitatii ....... de care?
eu am ratie 6.380 si totusi nu am invitatii.. tu de unde le ai?? ai hackerit site-ul?Smile))))))))))))))))))))))))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a cerut invitatii Wink) adminilor
eu am 0.587 Sad bogdanele poate mi-o cresti si mie Big Grin
2 euro invitatia :lol: :lol: lasane
ii dau 2 euro, imi da invitatie si ii pic contu.=].scrie clar la rules: Invitatiile se dau la prieteni, nu pe bani.Cei care nu respecta aceasta regula vor primi disabled.Va rugam sa anuntati imediat eventualele neplaceri.Smile) ceva de genul.
ca a venit vorba.. imi da si mie careva invitatie...?

pe filelist ??Big Grin ms:*
bogdanell_butt Wrote:eu am ratie 6.380 si totusi nu am invitatii.. tu de unde le ai?? ai hackerit site-ul?Smile))))))))))))))))))))))))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

si cat ai Up si Down?

eu am 72 Gb down si ratie de +2
si sper sa primesc invitatii knd se vor impartii iara

si stiu de unde are el invitatii
o facut o donatie
3 €/13RON 5 invitatii
6 €/25RON 10 invitatii
v-as ruga sa spuneti clar ce inseamna sa trimiti invitatie
ce inseamna ratio
etc ! nu mai bateti campii !
ratia este catul impartirii Upload/Download
de pe un torrents anume
trebuie sa faci o anumita ratie ca sa nu-ti pierzi contul
si chiar daca nu copii nimic sa lasi Utorrentu sau bitCometul (programul cu care iei de pe torrent) deschis ca sa uploadezi.adica altii iau informatie de la tine din calculator

si legat de invitatie
sunt unele torrente pe care doar cateodata te poti inregistra free.altfel ai nevoie de o invitatie de la cineva care are deja cont.si-ti trimite pe mail si tu dai click , activezi si astfel ai si tu cont.si daca nu indeplinesti ratia pierzi contul
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
deci dj. filelist e un site de unde poti downloada filme, jocuri, kituri etc. (tot felul)
si ca sa te inregistrezi pe site-ul acela ai nevoie de o invitatie pe mail-ul tau de la alt om inregistrat...
si ratio = ratie = echilibrul dintre cati gb ai downloadat si cat ai lasat la upload. (upload... adica cat ai lasat deschis torentul respectiv dupa ce a terminat de downloadat)
si cand ai downloadul egal cu uploadul ratia iti e 1.000, adica daca ai downoladat 4 gb si ai uploadat tot atat ratia iti e 1.000

Sper ca te-am lamurit Smile
Invitatie = cand intri pe un tracker, si vrei sa iti faci cont, trebuie sa ai invitatie, adica, omul care iti trimite baga mailul tau.Tu dai click si te lasa sa iti faci cont.
Ratie = DUpa ce ai cont, dai jos un film joc etc, trebuie sa stai la seed, adica sa ii lasi si pe ei sa ia de la tine.De ex daca un torrent are 1 gb, trebuie sa ia si ei 1 gb, ca sa ai ratie 1.Daca ai ratie mai mare de 1 la un torrent, se contabilizeaza pe total.

UITE UN EXEMPLU:

Welcome back, eQ ( Log Out )
Rank: Gold Member | Up: 492.38 GB | Down: 221.38 GB | Ratio: 2.22 | Slots: 10 / 100

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)