11-22-2007, 12:19 AM
mam tot gandit si mia venit o idee cum am putea face serverul u-s mai cunoscut si a prezenta gradul de play pe acest server...eu ash propune k sa facem un film al serverului...k sa fie prinse cele mai spectaculoase faze si cele mai bune meciuri...filmari din campionat si in general....ce zicetzi?...ar fi o idee buna?...si sa raspandim filmul pe net...
mod de filmare/editare:
de expl un meci random, war (intre clanuri), campionat----
- facem demo meciului;
- folosind "fraps" scoatem cele mai bune faze din meci;
----[pt cine nu stie, fraps este un program de filmat in joc, face clipuri avi]----
- flosint Ulead VideoStudio 9 (eu pe ala il am) sau alt program de editat, si il editam;
___postam filmul oriunde este posibil (expl: hi5, youtube, siteuri oficiale, etc)____
dak sunt si alte idei mai bune sau avetzi de adaugat la ce am scris eu mai sus va rog postatzi aici, va multzumesc.
mod de filmare/editare:
de expl un meci random, war (intre clanuri), campionat----
- facem demo meciului;
- folosind "fraps" scoatem cele mai bune faze din meci;
----[pt cine nu stie, fraps este un program de filmat in joc, face clipuri avi]----
- flosint Ulead VideoStudio 9 (eu pe ala il am) sau alt program de editat, si il editam;
___postam filmul oriunde este posibil (expl: hi5, youtube, siteuri oficiale, etc)____
dak sunt si alte idei mai bune sau avetzi de adaugat la ce am scris eu mai sus va rog postatzi aici, va multzumesc.