Threads: 109
salut.nu pot sa imi pun masina pe iasi pentru ca nu am contractul de vanzare dintre primul proprietar si al 2 lea....primul fiind din tulcea ...iar eu sunt tocmai al 4 lea ...
se numeste gavrila ion , sta pe strada berzei nr. 9 ,nascut pe 06.08.1965 , oras tulcea....nu pot da de el....numar de telefon...nimic nimic nimic
ajutati-ma va rog daca stiti vreo modalitate.poate cineva din voi are vreo cunostinta in tulcea.va multumesc!
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 44
PÄi Åi ce legÄtura are primul proprietar dacÄ tu eÅti al 4 lea?
Eu înÅ£eleg cÄ este un contract între al 2 lea Åi al 3 lea, care Ästa al 3 lea Å£i-a fÄcut Å£ie contract, nu?
Eu am colegi prin toatÄ Å£ara însÄ nu prea înÅ£eleg cum vrei sÄ te ajut. Tu vrei sÄ afli numÄrul de telefon al primului proprietar?
Threads: 109
gata m-a ajutat Dyl
sa-i dea Dumnezeu sanatate.cand ne intalnim data viitoare il imbat
a vorbit cu un prieten de al lui din Tulcea si s-a dus la om la poarta si l-a gasit si a facut rost de numarul lui de telefon.mai rar asa oameni
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 44
De asta te-am întrebat de ce anume ai nevoie pentru cÄ aÅa voiam sÄ fac Åi eu, sÄ trimit pe cineva.
E bine cÄ te-a ajutat Sergiu.
Spor!
Threads: 106
Dane vezi ca trebuie sa ne imbeti pe amandoi ! 2 sticle de Spic de aur !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 2
si ti esea mai eftin ....da acuma toarna )))))))
Threads: 275
mai bine ii trimiti certificatul omului de legatura si il mai deranjezi odata si se duce el!