12-11-2011, 07:43 PM 

Anul asta nu punem plug-in-ul cu caciulitele de mos craciun?

| 

plugin caciulite mos craciun

| 

| 

12-12-2011, 01:20 AM 

nu prea is deacord... macar o ninsoare sau sa fie realtime adica daca e seara sa fie bezna si noi sa aprindem lanterna etc. cum a zis Anarchy  

.

12-12-2011, 06:46 PM 

s-a mai discutat chestia asta la Admins - Only.  Abia acum se vede cine e activ si cine nu

Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!

12-12-2011, 08:29 PM 

apoi e activ.. a facut cerere de marire ...  

)))))))

we design your dreams 

topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming [Image: 21s7sifhc1p.png] 

12-12-2011, 08:44 PM 

Catalin Wrote:s-a mai discutat chestia asta la Admins - Only. Abia acum se vede cine e activ si cine nuCorect! 

12-12-2011, 10:06 PM 

Catalin Wrote:s-a mai discutat chestia asta la Admins - Only. Abia acum se vede cine e activ si cine nucred ca discutia era la Administrators Catalin, nu judeca adminii   (nu cred, chiar e acolo   )

12-12-2011, 10:14 PM 

playa Wrote:Catalin Wrote:s-a mai discutat chestia asta la Admins - Only. Abia acum se vede cine e activ si cine nucred ca discutia era la Administrators Catalin, nu judeca adminii era la Admins Only din cate stiu :wink: 

12-13-2011, 02:30 AM 

probabil s-a postat si acolo!, ai putea sa arati topicul ca sa vada si restul adminilor!

12-13-2011, 10:49 PM 

Se mai întâmplÄ, nu trebuie sÄ tragem asa repede concluzia pentru simplul fapt cÄ mi-a scapat un topic. 

Suntem o comunitate, cu toÈii greÈim, nu e nimeni perfect Èi eu cred cÄ ne putem înÈelege fÄrÄ reproÈuri. O searÄ cât mai plÄcutÄ !  | 
| 

« Next Oldest | Next Newest »

|