Threads: 29
fake
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
Threads: 29
LoadinG Wrote:Mircea.Radu Wrote:fake
Eu am vazut la stiri...cum a vazut femeia ca omul o urmarea imediat a fugit...eu nu cred ca e fake:|
Alte pareri?
sau ..ala era iesit cu caienle afara si copila era a lui respectiv femeia nevasta lui ..si cainele era a lor ! ... poate vroiau sa faca putina caterinca pt cei care pun botu la chestiile astea ..
iar partea cu stirile ....fii serios ..esti foarte credul daca tu crezi toate chestiile ce se spun la stiri/tv ..aia se agata de orice lucru (care sa para 'neobisnuit' pt ochiu' omului(nestiutor..in mare parte) sa faca si ei putin rating .).. tot timpu sunt in cautare de stiri 'senzationale' care defapt sunt niste porcarii ...nu te mai uita asa mult la tv
bafta
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
Threads: 32
) si eu sunt batman . hai sa fim seriosi oameni buni . cand am sa pot sa`mi ating sprancenele cu limba atunci ea va putea levita :-? .. bullshit
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 109
oricum vocea lui in padurea aia s`ar fi auzit si de la 2-3 sute de metri....deci fetele trebuiau sa il auda....ca urla oleaca dupa cainele ala Tarzan....ca vb in rusa
e aranjat totul...si pozitia in care levita fata aia e cam suspecta...si calitatea inregistrarii video lasa de dorit...
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 120
:O::O:O:O:O fii serios uai
Acu iar incepeti cu topicuri aiurea? am sa-mi fac si eu un topic :X:X:x
Threads: 9
Unii oameni chiar nu au ocupatie!! :lol: :lol: chinezarii