08-12-2010, 04:44 PM
Salut.
Vad ca ne-am adunat tot mai multi clicknetisti pe server. Din ce am vazut , mai toti aveti lagul undeva in jur de 60. Eu , tot la ClickNet, am in jur de 30. Cum de, va explic mai jos.
Ok, va pot ajuta DOAR DACA :
-Aveti modem Speedtouch adica, genul celor de mai jos
[Image: TP_Neostrada_Thomson_SpeedTouch_546.jpg] [Image: cap-20197.jpg]
-Aveti abonament sub 8mbps !!
Un pic de teorie. Problema e ca cei de la ClickNet au setat modemurile pe ADSL2 , o tehnologie bla bla bla , care face modemul sa suporta viteze mai mari de 8mbps download si 1mbps upload. Ei, daca aveti viteze sub 8mbps, atunci ADSL2 e degeaba, si ADSL1 e solutia optima. O sa aveti astfel o conexiune mai rapida ( mai putin lag ) si mai stabila.
Boon. Acum, modemul trebuie setat pe ADSL1. Treaba e foarte usoara. Trebuie respectati urmatorii pasi. Asadar, fi-ti foarte atenti.
1. Apasati Start, duce-ti-va la run, tastati cmd apoi da-ti OK sau apasati Enter.
2. O fereastra DOS, pe fundal negru cu scris alb, o sa apara. Acolo tastati asa
telnet 192.168.1.254
In momentul asta tot ce era inainte pe fereastra dispare si ramane sus, in colt
Username:
Scrieti Administrator , da-ti enter iar la Password: lasati necompletat, da-ti iar enter.
Ar trebui sa va apara un desen pe-acolo , si la urma sa apara
{Administrator}=> , cu cursorul clipind langa.
Aici scrie-ti asa
:adsl config opermode=adsl
Enter. Daca da eroare, incercati asa
:adsl config opermode=multimode
Daca nu a dat eroare, dati
aveall
In momentul asta modemul se va restarta. Lasa-ti in plata lui in pace. Se va deschide singurel , conectati-va la net si minunati-va.
Sper sa va descurcati. Daca aveti probleme, postati aici, si o sa va raspund . Daca o sa aveti nevoie de poze, spuneti ca fac si de-alea ..
Cei cu modem HUAWEI vor face setarile in felul acesta ( vezi poza ). E de preferat sa retii vechile setari ca daca cumva se intampla ceva, sa revii la ele.
[Image: 31726014.jpg]
Vad ca ne-am adunat tot mai multi clicknetisti pe server. Din ce am vazut , mai toti aveti lagul undeva in jur de 60. Eu , tot la ClickNet, am in jur de 30. Cum de, va explic mai jos.
Ok, va pot ajuta DOAR DACA :
-Aveti modem Speedtouch adica, genul celor de mai jos
[Image: TP_Neostrada_Thomson_SpeedTouch_546.jpg] [Image: cap-20197.jpg]
-Aveti abonament sub 8mbps !!
Un pic de teorie. Problema e ca cei de la ClickNet au setat modemurile pe ADSL2 , o tehnologie bla bla bla , care face modemul sa suporta viteze mai mari de 8mbps download si 1mbps upload. Ei, daca aveti viteze sub 8mbps, atunci ADSL2 e degeaba, si ADSL1 e solutia optima. O sa aveti astfel o conexiune mai rapida ( mai putin lag ) si mai stabila.
Boon. Acum, modemul trebuie setat pe ADSL1. Treaba e foarte usoara. Trebuie respectati urmatorii pasi. Asadar, fi-ti foarte atenti.
1. Apasati Start, duce-ti-va la run, tastati cmd apoi da-ti OK sau apasati Enter.
2. O fereastra DOS, pe fundal negru cu scris alb, o sa apara. Acolo tastati asa
telnet 192.168.1.254
In momentul asta tot ce era inainte pe fereastra dispare si ramane sus, in colt
Username:
Scrieti Administrator , da-ti enter iar la Password: lasati necompletat, da-ti iar enter.
Ar trebui sa va apara un desen pe-acolo , si la urma sa apara
{Administrator}=> , cu cursorul clipind langa.
Aici scrie-ti asa
:adsl config opermode=adsl
Enter. Daca da eroare, incercati asa
:adsl config opermode=multimode
Daca nu a dat eroare, dati
aveall
In momentul asta modemul se va restarta. Lasa-ti in plata lui in pace. Se va deschide singurel , conectati-va la net si minunati-va.
Sper sa va descurcati. Daca aveti probleme, postati aici, si o sa va raspund . Daca o sa aveti nevoie de poze, spuneti ca fac si de-alea ..
Cei cu modem HUAWEI vor face setarile in felul acesta ( vezi poza ). E de preferat sa retii vechile setari ca daca cumva se intampla ceva, sa revii la ele.
[Image: 31726014.jpg]