Threads: 12
PRO verde zuzu si danutzz
sorry bau
Threads: 275
fara a jigni sau ofensa alti admini nu se poate baubau? eu procedam la fel si dadeam ban! Atat timp cat baubau a comis prima greseala nu stiu de ce il judecati pe smantanosu :|
Threads: 44
din ce-am citit mai sus mi-a reiesit clar ca baubau a folosit aiurea kick-ul..din cate stiu eu nu se folosesc comenzi pe admini sau intre admini cum vreti voi sa intelegeti..nu are rost sa se mai discute inca 10 pagini pt ca s-a incalcat regula si asta e...duminica la fotbal erati mai uniti .. dar cum apare ceva cum va mancati intre voi precum curvele.. ce sa va zic.. sanatate si multe succesuri
Stiu ca nu trebuia sa postez aici dar ii dau voie lui Evolve sa mi dea warn :o
Threads: 188
Laur tin sa-ti amintesc ca ai ramas odata fara admin dintr-un caz similar , iar apoi te milogeai sa primesti macar 2 litere inapoi , asa ca nu fa pe Vandame . Iar la bau nu a fost vorba de kick ci de un destroy dat la un admin !!!! si pana la urma fiecare e liber sa-si dea cu parerea ca apoi ownerii sa aleaga si sa judece corect ambele parti pro si contra.Iar de acuma frate daca nu poate juca bau , ce ? nu mai are voie lumea sa joace , cu ce e vinovat smatanosu ca bau are o rasnita de calculator , sa-si cumpere altu sau sa joace cu butii :lol:
Corectati-va atitudinea domnii admini!
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 36
Nu a fost doar un kick au fost vrio 10-15kickuri date de baubau si doar 1 dat de smantanosu din cate am vazut! baubau nu a vrut sa auda ce facea smantanosu spec cum vedea ca intra ii dadea direct kick!
Threads: 209
am rezolvat problema !
smantanosu si baubau au ramas pt o perioada doar cu literele : bcdefgi :
va multumesc pt comentarii !!!