Threads: 60
deci nu mai amestecati Varza cu Capra ... decat sa stau sa va Ascult Manelele sau Televizoarele mai bine ma uit la un bec cum se arde .... danutz uite din cauza la niste oameni cu Orgolii inimaginabile ca a tale ... se va face Fix p.u.l.a Constructiva pe serverul asta ....
asi putea zice ca ne-am cunoscut cat de cat si ne permitem putin prea multe vorbe unu altuia
dar respect Ba
Hf !!!
Threads: 109
toti taceau si radeau dar cine putea comenta?oare?
raspunsul este baubau si laurentzii
te salut din mers
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
multumesc danutzz pt atentia speciala care mi-o oferi.
bn mah nu am obligat pe nimeni...care are timp 10 min poate sa intre...
danutzz repet....dak nu ai timp si stare....nu te obliga nimeni sa intri...
Threads: 28
conferintze,jucatori,banu-ri alea alea,ma voi nu vati plictisit sa va bateti gura degeaba,nu va este mila de degetele voastre
sau de gura,voi nu vati dat seama inca ca vorbiti in gol,sau scrieti degeaba?ce rezolvati printr`o conferintza? va zic eu nimic,daca e vb de scoatere de admin,respectivu vorbeste cu x si y ca sa nu dau nume si il are la loc,e doar un exemplu.
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 209
ce e cu conferintele astea , eu am crezut ca sunt glume dar vad ca progresati in prostie !
ce se discuta in conferinte? ce se stabileste?
se dau admine.? se dau sloturi , VREAU SI EU !
trebuia sa stai la conferinta daca te intereseaza. dak nu o zi buna!