CS.U-S.RO

Full Version: intrevedere 4.10.09
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
deci..cu toate k s-ar putea sa imi iau warn dar zic...belimisar la maxim cu intrevederile astea k nu am fo la nici una..nici nu am stiu..si iar belimisar....deci..treaba e urmatoarea..vreau eu sa ne intalnim dum asta..04.10.09..la ora 5 la rapsodia[again]:>..da de data asta facem atlfe..vreau sa imi lasai nr voastre de tel k sa va sun sa stim exact ce si cum..nu k am mai fo si a venit doar nea' pula ciopartita...lasati nr voastre de tel..k va sun eu K SA STIU SIGUR DAK IESE CEVA SAU NU k nu mor pentru 5 lei in plus la plata..da macar sa va vad pe toti odata..dak nu iese nimic duminica..stabilim alta zi...asha ca...BAGATI MARE CU NUMERELE DE TEL :d

P.S: my number is 0768057522 Big Grin [asta in caaz de exista deprimati din aia care nu rsp deloc la nr straine]

BFT ALL SI LA MULTE FRAGE!!!!
sau lasatimi nr voastre pe pm dak cevaWink
warn... :lol:

mergem uai....eu vin Big Grin
eu voi fi la campina pe 4..SadSad
SI PE LA CAT TE INTORCI??
Eu unu nu cred ca trebuie sa mai zic nimic ... dar nush ce fac maine apoi pana pe 4 cum zice aleX dar am sa vad ce si cum va fi atunci .... nu ma bagati in seama caci oricum eu nu vin sub nici o forma ... nu am de ce ... sa ies la o bere ( suc ... ca ei soferi ) cu baubau su razer ... sincer ... si mai ales ca eu iubesc acel loc Rapsodia din TOATA INIMA

Hf !!!
take care !!!

A fost un mod mai elaborat de a zica ca NU VIN
laurentzii Wrote:Eu unu nu cred ca trebuie sa mai zic nimic ... dar nush ce fac maine apoi pana pe 4 cum zice aleX dar am sa vad ce si cum va fi atunci .... nu ma bagati in seama caci oricum eu nu vin sub nici o forma ... nu am de ce ... sa ies la o bere ( suc ... ca ei soferi ) cu baubau su razer ... sincer ... si mai ales ca eu iubesc acel loc Rapsodia din TOATA INIMA

Hf !!!
take care !!!

A fost un mod mai elaborat de a zica ca NU VIN

mergem in alta parte...da vin-o...nu fi b*lanjiu....
1.ne intalnim la un alt local
2.soferii vor lasa masinile acasa
3.poate reusim sa ne adunam cativa

p.s : 0752598883
ma intorc peste 2 ani.. :-S
vin, nr il iei de la laur, nu mai postati cei care nu veniti
posibil sa vin si eu .

nu mai postati aiurea va rog, postati scurt si la subiect. ( DA / NU ) .

laur, ia si scrie cu fontu normal..
nu se mai aboneaza nimeni? hai ca ii culmea...tutun, jst, djbobo, dj, laur? hai bere duminica, daca e ceva schimbam locatia nu-i problema
haideti fratilor..a dar criza peste voi sau au dat femeile peste voi de nu mai vreti sa iesiti la o bereSmile)
schimbam locatia daca vretiWink
PIzza Rita
locatia:alexandru cel bun ( minerva)
daca veniti acolo vin si eu, si pe langa mine mai iau si pe coyk,tutun,etc
n-aveti bani de un bilet de autobuz? veniti ma in centru.. unde sa venim toti in alexandru.. te cred.. e la doi pasi de casa ta , iti convine
Pages: 1 2 3 4 5