CS.U-S.RO

Full Version: sugestia unui om neimportant
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Nu stiu daca se uita care pe forumul acesta, ca dupa server imi dau seama ca si forumul este parasit, dar daca totusi citeste cineva ce scriu acum va rog sa imi iertati intrarea care mi-am facut-o pe server si sa o luam de la capat:
Ma numesc Mihai, am 28 de ani si sunt admin pe 3 servere mari din tara, nu dau nume ca nu cumva sa iau ban. Sugestia mea este urmatoarea: scapati de adminii aroganti de pe serverul vostru pentru ca va alunga toti jucatorii. Eu joc de doua zile si deja mi-au facut capul praf adminii + ca stau cu codat pe server si nimeni nu il baga in seama. Deci omul ala azzer a ajuns pe locul 2 in top :lol: si voi nu ati scapat inca de el. CooL server :|. Am inteles ca i-a facut nu stiu care poze...etc, etc. Astea cu pozele is cheaturi de domeniul trecutului, acum au aparut cheaturi care le tii activat si iti face poze si tot nu ies. Smile Deci sugestia mea e sa scapati de adminii aroganti care stau aiurea pe server fara sa faca nimic...azi am jucat un pic si cantau greierii cu 3 adminii on :|, dintre care 1 admin era afk si 2 spectatori :|. Daca nu m-ar durea capul datorita faptului ca am jucat pe serverul vostru poate mai intindeam cateva randuri, dar ma doare capul si chiar nu am chef sa mai discut.
Bafta baietii, si daca e careva care circula pe forumul asta poate dai un reply si poate imi zici si mie ca ai luat niste masuri. :roll:
nu e chiar asa pustiu Smile....de aroganta adminilor se stie. vom rezolva sper in cel mai scurt timp
daca as avea consola as fi dat copy-paste sa arat cum ai zis dnul meu drag cu admin pe 3 MARI SERVERE...a sunat ceva de genul ..
"sa mi bag p ula in serverul asta parasit ..." .. nu mai tin minte continuarea...
mah bogdanel de knd dai tu ban permanent pt INJURATURI?...+ ip dinamic...si nu ii singuru k am mai scos ban dat de tine de genu asta

stai linistit se vor lua masuri curand...te asigur eu...si o sa cam zburati multi....dak ar fi dupa mine 70% din admini s-ar schimba dintr-un foc

bafta
ca tot vorbeam de aroganta Smile

galeata : dankeSmile

nu dau autografe : dita

nu dau autografe : ce ai ma?

*** galeata killed Catalin with a headshot from awp ***
Catalina killed viorel with awp
Allowed killed marius_jm3k with awp
Server tried to send invalid command:";alias cl_yawspeed say LJScript;alias _special kzm_sdgbwr jax;alias cl_rebuy kzm_sdgbwr vif
"nu dau autografe killed galeata with awp
* You've killed 6 in a row so far
nu dau autografe killed Allowed with knife
nu dau autografe killed Catalina with awp
Catalin : esti bulangiu

Welcome to CS.U-S.RO FREE GAME SERVER -- Jucatorii si ADMINII sunt rugati sa se inregistreze pe forum <!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.u-s.ro">http://forum.u-s.ro</a><!-- m -->
Welcome to CS.U-S.RO FREE GAME SERVER
galeata killed marius_jm3k with awp
* You've killed 9 in a row so far
Catalina killed nu dau autografe with awp
Catalin killed Allowed with awp
*** viorel killed galeata with a headshot from awp ***
Catalina : Smile)

Catalina killed Catalin with awp
viorel killed Catalina with awp
nu dau autografe : nu ti-am dat cumva banii?

* Killed by Catalina with awp @ 48m (100hp, 100ap) >> stomach: 1
Neo dropped
* You hit Catalina 0 time(s), 0 damage >> no hits
galeata killed nu dau autografe with awp
Jucatorii si ADMINII sunt rugati sa se inregistreze pe forum <!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.u-s.ro">http://forum.u-s.ro</a><!-- m -->
Catalin killed Allowed with awp
*DEAD* nu dau autografe : de zici ca is bulangiu

Catalina killed viorel with awp
Catalin killed galeata with awp
Catalin : da taci

* Killed by galeata with awp @ 39m (100hp, 100ap) >> leftarm: 1
Catalin killed Catalina with awp
* You hit galeata 0 time(s), 0 damage >> no hits
*DEAD* nu dau autografe : mda

*DEAD* nu dau autografe:....
leVel Wrote:mah bogdanel de knd dai tu ban permanent pt INJURATURI?...+ ip dinamic...si nu ii singuru k am mai scos ban dat de tine de genu asta

stai linistit se vor lua masuri curand...te asigur eu...si o sa cam zburati multi....dak ar fi dupa mine 70% din admini s-ar schimba dintr-un foc

bafta

auzi ... la cum injura pe server ce vroiai sa i fac?? ca de lua gag dadea retry si tot asa?? chiar nu inteleg...daca era adminul de pe 3 mari servere stia cum sa vorbeasca nu sa si bage pule in serverul US. K????

Guest

Esti prea impertinent,vorbesti cam mult si nu esti chiar atat de bun pe cat te crezi.Si poate peste vo 12-13 ani o sa ai si tu 28.
nu dau autograf " ce id de steam ai , sa te avem si noi pe lista !
ar fi mai simplu !
eu vreau sa te am in lista daca nu poti da id-ul , da-mi tu add la ionutdjlivanu pe steam la friends !
ms anticipat !
ai dreptate in ceea ce priveste incompetenta unor admini !
eu am 29 de ani !
mai si muncesc !
la fel si ceilalti !
una mica va zic si va las ca vad ca se invart multi cu nasul mare pe aici [adica bogdanel but]. Mai pinocchio vezi ca nu am dat retry dupa gag niciodata, da-ti doua palme si baea o cana de apa.
dj ma bucur sa aud ca se invart si oameni maturi pe server, dar pacat la l-ati lasat pe mainile inaptilor :|
asa e cand ai familie , copii ,, oricum , alt joc nu ma pasioneaza , si la fel si ceilalti !
tare ma indoiesc de varsta ta.. sau.. dumneavoastra, ca teoretic ne despart 10 ani.. cel putin asa afirmi..
poti sa dai si nume pe aici ...ca te asigur eu ca nu sunt toti cum spui tu (ca suntem cativa pe serverul asta care avem ore jucate pe sv acesta cati nu au unii de cs si nu ne permitem sa facem gesturi de cacao) si acuma chiar dak a gresit cineva cu ceva nu o fii foc, mai bine ai explica cine si cu ce a gresit si sa incerci sa i dai un sfat .... nu sa incepi cu faze ca ajunge serverul praf si nush ce ..... pt ca astia care i consideri niste martani isi petrec mult timp pe server !!! ...

Guest

ma scuzati ca ma bag in seama, dar adevarul este k ar trebui sa respectati playerii la fel cum respectati pe ceilalti admini pt k diferenta dintre noi playerii acestui server si voi adminii sunt doar cateva litere care va premite sa faceti ordine pe server. nu sa alungati lumea

si am vazut asta de multe ori pe server. adminii se cearta intre ei, se dau comenzi aiurea in stanga si in dreapta, am primit de nu stiu cate ori slay pe motiv 'mi-ai dat flash in fata' pe cand eu aruncam HE sau nici macar nu eram in zona si lista continua gag, kick, quit si asa mai departe

nu joc pt a va face in ciuda, joc pt ca imi place serverul si pentru ca mi la recomandat vecinul meu, dar deja imi pun intrebari dak merita k adminii fac greseli si nimeni nu ii trage la raspundere

eu va urez mult succes cu serverul si nu abuzati de tastatura aia
sPuff Wrote:ma scuzati ca ma bag in seama, dar adevarul este k ar trebui sa respectati playerii la fel cum respectati pe ceilalti admini pt k diferenta dintre noi playerii acestui server si voi adminii sunt doar cateva litere care va premite sa faceti ordine pe server. nu sa alungati lumea

si am vazut asta de multe ori pe server. adminii se cearta intre ei, se dau comenzi aiurea in stanga si in dreapta, am primit de nu stiu cate ori slay pe motiv 'mi-ai dat flash in fata' pe cand eu aruncam HE sau nici macar nu eram in zona si lista continua gag, kick, quit si asa mai departe

nu joc pt a va face in ciuda, joc pt ca imi place serverul si pentru ca mi la recomandat vecinul meu, dar deja imi pun intrebari dak merita k adminii fac greseli si nimeni nu ii trage la raspundere

hopaaaa :lol: waaaaw un om pe aceiasi lungime de unda cu mine!!! eu zic ca ar trebui sa va puneti intrebari de acum intre voi si sa ne lasati pe noi playerii umili fara nici un privilegiu sa jucam cs doar protejati de codati. Ca pana la urma urmei asta sta in esenta unui server..ca adminii sa protejeze serverul de codati. Exemple de admini care au calcat stramb: bogdanel but->a dat ban in loc de gag + ca a mintit pe forum ca am dat retry dupa gag, danutzZ.mzq -> sustine ca are admin, serverul era pustiu dar el nu schimba harta pe motivul ca ii vede nu stiu ce golan parola ca nu e la el la pc cica (deci adminul sau e mai presus decat serverul), baubau intra pe server si primul lucru care il face da la vot harti cu miluita pana iese una sa o schimbe: banuiesc ca ii place la nebunie comanda amx_votemap sau amx_votemapmenu :|, ce sa mai zic, catalin e dat exemplu mai sus, nu am scris toata conversatia, dar mi-a dat slay pt ca am dat cu unu o lama apoi i-am dat cu awp (slayul a fost pe motivu ca is bulangiu :|), alt exemplu: toti adminii care ati postat la acest topic nu ati gandit la rece: voi tineti intre voi, sunteti multi si rezultatul este==> un server doar cu admini Smile
nu dau autografe Wrote:
sPuff Wrote:ma scuzati ca ma bag in seama, dar adevarul este k ar trebui sa respectati playerii la fel cum respectati pe ceilalti admini pt k diferenta dintre noi playerii acestui server si voi adminii sunt doar cateva litere care va premite sa faceti ordine pe server. nu sa alungati lumea

hopaaaa :lol: waaaaw un om pe aceiasi lungime de unda cu mine!!! eu zic ca ar trebui sa va puneti intrebari de acum intre voi si sa ne lasati pe noi playerii umili fara nici un privilegiu sa jucam cs doar protejati de codati. Ca pana la urma urmei asta sta in esenta unui server..ca adminii sa protejeze serverul de codati. Exemple de admini care au calcat stramb: bogdanel player->a dat ban in loc de gag + ca a mintit pe forum ca am dat retry dupa gag, danutzZ.mzq -> sustine ca are admin, serverul era pustiu dar el nu schimba harta pe motivul ca ii vede nu stiu ce golan parola ca nu e la el la pc cica (deci adminul sau e mai presus decat serverul), baubau intra pe server si primul lucru care il face da la vot harti cu miluita pana iese una sa o schimbe: banuiesc ca ii place la nebunie comanda amx_votemap sau amx_votemapmenu :|, ce sa mai zic, catalin e dat exemplu mai sus, nu am scris toata conversatia, dar mi-a dat slay pt ca am dat cu unu o lama apoi i-am dat cu awp (slayul a fost pe motivu ca is bulangiu :|), alt exemplu: toti adminii care ati postat la acest topic nu ati gandit la rece: voi tineti intre voi, sunteti multi si rezultatul este==> un server doar cu admini Smile

chiar daca fac parte din categoria "admini" ,sustin ce ai scris pana aici,sunt cativa admini pe acest server pusi mai mult de fantezie ,pentru as bate joc de ceilalati.Joc mult undercover ,si stiu prin ce treci si tu .
ps:daca esti din iasi vino la rapsodia la ora 5
Pages: 1 2 3