CS.U-S.RO

Full Version: modificari server
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
cand o sa aiba timp mai bn zis Wink)
da mihai nu le poate pune ?

da tu oare poti sa taci ..esti nou pe aici nu ?..daca nu stiai DOAR catalin se ocupa de modificarile serverului..si de ce ma rog atata graba?..lasa`ti omul in pace.poate mai are si altceva de facut..spunetiva parerile legate stric de server.data viitoare iti dau warn daca mai esti off

EDIT BY JST-
sskkiillzzoorr Wrote:da mihai nu le poate pune ?

da tu oare poti sa taci ..esti nou pe aici nu ?..daca nu stiai DOAR catalin se ocupa de modificarile serverului..si de ce ma rog atata graba?..lasa`ti omul in pace.poate mai are si altceva de facut..spunetiva parerile legate stric de server.data viitoare iti dau warn daca mai esti off

u cu cn vb acum?: :lol:
sio bagat cineva laba... eu am intrebat doar daca mihai nu le poate pune.. si cv moderator sio batut joc.. ce inapt
btw: nu is off Wink am intrebat cv legat de discutie
te rog ai grija cum vb la adresa moderatorilor...topicul a fost editat de jsT-

INFO: jst te rog deacuma knd dai edit la topicul altcuiva...pune in paranteza...si semneazate la sf...edit by/

si ink ceva skilz...are dreptate jst...esti cumva nou printre noi?...sau nu stiai k, catalin e singurul kre face modificari la server + ai citit macar ce a postat catalin la inceputul acestei discutzii?

ai un avertizment scris si din partea mea...la limbajul tau pe forum

te rog ai grija...next ai WARN/BAN depinde de gravitatea cuvintelor tale

bafta
da eu am edit topicul..timpul scurt , graba mare.
nu is nou si nu stiam
leVel Wrote:te rog ai grija cum vb la adresa moderatorilor...topicul a fost editat de jsT-

INFO: jst te rog deacuma knd dai edit la topicul altcuiva...pune in paranteza...si semneazate la sf...edit by/

si ink ceva skilz...are dreptate jst...esti cumva nou printre noi?...sau nu stiai k, catalin e singurul kre face modificari la server + ai citit macar ce a postat catalin la inceputul acestei discutzii?

ai un avertizment scris si din partea mea...la limbajul tau pe forum

te rog ai grija...next ai WARN/BAN depinde de gravitatea cuvintelor tale

bafta

scz de limbajSmile
sfat skilzor : gandeste de 2 ori inainte sa postezi
asa ca tine eram si eu la inceput :oops: :lol:
scz de off :roll:
d m X Wrote:sfat skilzor : gandeste de 2 ori inainte sa postezi
asa ca tine eram si eu la inceput :oops: :lol:
scz de off :roll:

acum adica asa ca mine ? da acu cum esti ? sau cum erai mai bine zis? sau cum is ? lol !! ejti.. nu mai zic
nu mai postati aiurea...ce e dupa postul meu acum...sa fie doar la subiect...sau WARN + delete post
va rog , grija , ! nu imi prea place ceea ce vad !
sunt de acord cu IKKS , JST si d m x ///// in rest doar aberatii prostesti ... care nu isi au rostul ....
serverul este si steam ON ?
nu
Pages: 1 2 3 4