CS.U-S.RO

Full Version: moderatori.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eq:O:O:O , boka , lupo , glaces .Au moderator, puteti sa le scoateti ca si asa nu mai intra pe forum.mai bn dati la cineva care intra
am rezolvat

doreste cineva moderator? post reply

si cine cere, nu este gratis...fiekre vetzi primi o sarcina pt a ajuta forumul si serverul...dak reushitit primiti moderator la sectiunea dorita

Sectiunile disponibile sunt: Discutii libere(Altele decat banuri/unbanuri); Clanuri; Discutii clanuri; Sugestii; Intrebare; Coltul Vesel !

restul sectiunilor trebuie meritate in timp si vor fi date doar la decizia ownerului [NU le cereti sau //WARN]

ATENTIE: dak primiti acces ca moderator si abuzati forumul veti primi BAN-ip instantaneu

bafta
daca stiam sa folosesc moderator ma bagam eu... da daca nu stiu nu are rost sa`mi prind urechile.... :oops:
moderator poate fi oricine !
o conditie ar fi sa stii sa citesti !
pt moderator la 2 sectziuni la alegere din cele de mai sus...vreau un USERBAR cu forumul si unul cu serverul...facute fain...userul care le va avea pe cele mai reushite primeste moderator si slot
Tadam !

Pacat ca n-am prins aceeasi nuanta de auriu si acelasi font Sad !
ikks Wrote:Tadam !

Pacat ca n-am prins aceeasi nuanta de auriu si acelasi font Sad !

gg imi place..inceark si cu ceva animatii si imagini Big Grin sa dai doar EDIT

mai asteptam si pe altii
si mie imi place ikks !