11-21-2007, 12:18 PM
11-21-2007, 09:01 PM
activ clar.. dar io am nevoie pt calculator.. ce sistem i-mi recomanzi??
11-21-2007, 11:50 PM
aici vei gasit tot ce tziai putea dori...cred <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.compari.ro/boxe-pentru-calculatoare-c4060/">http://www.compari.ro/boxe-pentru-calculatoare-c4060/</a><!-- m -->
11-21-2007, 11:52 PM
personal numi plac sistemele 5.1 sau 7.1.
eu prefer cele 2.1...de calitate mai buna (putere mai mare)
eu prefer cele 2.1...de calitate mai buna (putere mai mare)
11-22-2007, 06:31 PM
is varza is domeniul audio.. sa`mi zica cineva.. care e diferenta dintre boxe active si pasive. Tot aud de termenii astia, dar, nu stiu nimic de ei..
11-22-2007, 07:34 PM
O explicatie simplista, si sper sa nu gresesc, ar fi ca boxele active au amplificator si din acest motiv poti sa le pui pe orice aparat audio care are o iesire pentru casti. Poti sa ai instalatie audio care sa aiba sursa un Cd-player portabil fara sa ai nici o problema. Se folosesc la calculatoare pentru ca iesire placii audio are 0,5 Watts iar difuzoarele tale consuma probabil 5,10 sau daca esti norocos chiar mai mult.
Evindent ca pentru aceasta amplificare e nevoie sa le bagi in priza...
-cele pasive sunt doar cutiile, difuzoarele si la unele mai gasesti si filtre in ele
acestea nu au nevoie de priza, doar de o statie
placile audio vechi(cele pe isa)mai aveau din cand in cand cate un amplificator chiar de 2*5w rms,
pe aceste placi audio poti pune difuzoare de aprox 15 wati rms sa se auda frumos
- si cele pasive sunt mult mai bune deoarece pot debita o putere mult mai mare, iar daca ai o statie quadroffonic si iti tragi si 4 boxe techniccs de 150 watti rms, te-ai scos
te costa mult mai mult, dar se merita
Evindent ca pentru aceasta amplificare e nevoie sa le bagi in priza...
-cele pasive sunt doar cutiile, difuzoarele si la unele mai gasesti si filtre in ele
acestea nu au nevoie de priza, doar de o statie
placile audio vechi(cele pe isa)mai aveau din cand in cand cate un amplificator chiar de 2*5w rms,
pe aceste placi audio poti pune difuzoare de aprox 15 wati rms sa se auda frumos
- si cele pasive sunt mult mai bune deoarece pot debita o putere mult mai mare, iar daca ai o statie quadroffonic si iti tragi si 4 boxe techniccs de 150 watti rms, te-ai scos
te costa mult mai mult, dar se merita
11-22-2007, 09:42 PM
10x.. interesant!
Cum discutia era despre ce prefer, eu prefer cele pasive. (scot mai mult si mai bine).
Cum discutia era despre ce prefer, eu prefer cele pasive. (scot mai mult si mai bine).
11-23-2007, 12:26 AM
multumesc pt ajutor PyR(o) , oricum ca o completare boxele active au amplificator incoroporat si o alimentare separata iar cele pasive au nevoie doar de amplificator extern
prefer activ daca sunt intr-o sala mare de nunti sau petreceri private mari si pasive daca sunt in localuri mici deoarece am un control mai bun al sunetului !
prefer activ daca sunt intr-o sala mare de nunti sau petreceri private mari si pasive daca sunt in localuri mici deoarece am un control mai bun al sunetului !
11-23-2007, 12:31 AM
da categoric...pasive...eu am si joc cu 2 boxe de 20 W una...si cu statzie(bunicik)...la laptop....si mai am in camera la dvd si celalalt calculator la fel...o statie cu 2.1...boxe 250 W si subwoofer de 200...pt o camera imi este suficient
deci eu prefer PASIVE
deci eu prefer PASIVE
11-23-2007, 01:05 AM
eu am boxe in casa , la subsol , apoi la vecinu. . . .la vecina ... si pfiu prin masini la alti oameni etc .
11-24-2007, 04:49 PM
apai at dak le strangi faci concert)
11-24-2007, 10:03 PM
vad ca va plac plac boxele mult dj si pyro...de curiozitate ce gen de muzica ascultati pe ele
11-25-2007, 12:41 AM
playa Wrote:vad ca va plac plac boxele mult dj si pyro...de curiozitate ce gen de muzica ascultati pe ele
IN GENERAL HOUSE .. in rest toate genurile. Daca e nevoie suport si populara, country, etc
11-25-2007, 04:47 AM
eu asc numa house, d&b, dance, mix-uri, si restu mai putzin in afara de [populara, manele, etc] astea chear deloc
11-25-2007, 08:24 PM
acum in casa se asculta numai muzica pt bebelusi
si Dan Balan ( ex O-zone)
si Dan Balan ( ex O-zone)