CS.U-S.RO

Full Version: ORIGINAL vs GUZ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Haideti sa va zic eu cum sta treaba... in conflictul dintre cei doi nici ORIGINAL nici Guz nu au nici o legatura... cel care a intrat cu numele ala.. si era scris cu caractere mici nu cu majuscule este un out-sider ...in seara cand a facut guz demo m a sunat sa intru sa dau ban "lu unu original ca are wall + aim" .. si eu am ramas oarecum mirat pt ca stiu cum joaca adevaratul original si chiar ma gandeam cum poate sa fie atat de idiot incat dupa atata timp pe server sa apara intr o zi folosind nush ce panarame de coduri.. nu am putut sa intru in seara aia sa i dau ban pt ca eram prin copou si chiar nu aveam acces la nici un pc ...insa am ajuns aksa si la 4 dimineata mi a dat guz pe mess 2 demo-uri cu ala .."original"..
DACA era guz ala care juca.. ce rost avea sa ma sune si sa mi zica .. hai da i ban...este cusut cu ata alba -vb lu bunica- si sincer sa fiu bag mana in foc pt guz mai ales ca si el si adr sunt adusi de mine pe server..si dupa cum a zis si danutz , cei doi stau intr un apartament si au un singur calculator...
Nu am nimic cu adevaratul original dar nu i luati capul lui guz pt ceva ce nu a facut..
Si totusi daca se insista ca Guz sa nu mai intre pe server atunci ma retrag si eu si adr si restul jucatorilor adusi de mine.. nu vreau sa intelegeti ca e un fel de revolutie dar nu mi se pare corect..
guz mi se pare ok.. dar spune-i sa o lase mai usor cu injuraturile
nimeni nu poate dovedi nimic !
ar trebui sa aiba slot si sa nu se intample faze de genu asta !

e cel mai simplu mod de a rezolva o problema de genu asta de hotii !
dj Wrote:nimeni nu poate dovedi nimic !
ar trebui sa aiba slot si sa nu se intample faze de genu asta !

e cel mai simplu mod de a rezolva o problema de genu asta de hotii !

o mica corectie este 'hoti' doar un singur 'i' astai OFF
si ON: pai atunci dai slot...k oriqm ii jucator bun...dc trebe neaparat cerere...ownerul decide cine merita si cine nu...dak crezi k merita slot dai...dupa ce sa mai faca cerere

bafta Big Grin
e corect cum am spus ...."hotii" - nu este un plural la hoti ci este o remarca la un gen de viata adica hotzie...
dj Wrote:e corect cum am spus ...."hotii" - nu este un plural la hoti ci este o remarca la un gen de viata adica hotzie...

aa scz Wink)..my bad Big Grin...credeam k zici pluralBig Grin

oriqm..dam topic closed?