CS.U-S.RO

Full Version: Faceti server Steam in server de Respawn
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
mio pikt si mie o fisa

faceti din serveru asta de steam kre ii 80% din zi gol..facetil server de respawn cu harti de_:dust2,nuke,dust,train,inferno,clan1-mill,prodigy,cbble,cpl-strike

sa vedeti ce se mai umple ;x;x;x

incercati?...va place ideea?
si datimi si mie adminSmile) pe el;Wink

bafta
ideea e mai mult decat buna Wink in maxim o luna ar fi constant 12 jucatori pe servar Wink Bft
crezi tu? :-?
incercati ma .....nu e nimik de pierdut .....si dak e buna ideea si intra mai multi nu ar fii bine Wink ?
*A.O.T Manutza* Wrote:crezi tu? :-?
cu o promovare buna da Wink sunt sigur Wink
gogu Wrote:

promovare in ce sens?
danutzZ Wrote:
gogu Wrote:

promovare in ce sens?
cand zic cuvantul promovare la ce te gandesti??si apoi iti zic la ce ma gandesc eu Smile
la o intrebare nu se raspunde printr-o intrebare Wink
ok Wink eu am raspuns Wink
terminati k va dau warn

vreau si alte pareri...dupaia o sa vb la conf
de respawn sau war Big Grin
d m XxX Wrote:de respawn sau war Big Grin

war no sa fie plin sau nici makr nu crek o sa se joace...lasa respawn..k acolo joaca tot felu de playeri...si nu tre sa astepti pana incepe runda...joci intens si hardcore fara sa te plictisesti
war dak vrei ai pgl-urile

bafta
abia se mai tine serverul non-steam pe picioare rar mai vad sa fie 8 vs 8 ..etc..si tu mai vrei un server de respawn..ideia e bune nu am ce zice...insa vor trece ani pana va fi populat..doar daca se face respawn Non-steam...asa poate se va juca..
jsT- Wrote:abia se mai tine serverul non-steam pe picioare rar mai vad sa fie 8 vs 8 ..etc..si tu mai vrei un server de respawn..ideia e bune nu am ce zice...insa vor trece ani pana va fi populat..doar daca se face respawn Non-steam...asa poate se va juca..

dak ai respawn no steam...o sa ai la codati de o sa iti spargi calculatoru de nervi...nici nu ii potri prinde ushor

da in caz k nu sti este deja un server STEAM.u-s.ro...si este tot asha fun server...si sa il modifice....sal faca respawn server...de 24 de playeri

bafta
si cine crezi ca va juca...?..70 % din playeri cs.u-s.ro sunt fara steam

psConfusedtiu de sv din seara cand a fost urcat..
Pages: 1 2