Ares ceea ce vezi tu sunt poze din calculator la titirash !
el era death cand i se faceau poze , si le-a trimis !
are apasat si tab-ul !
titirash mai are si un demo care sa il trimita !
am inteles scz nu stiam ca se vede si la alti playeri:|
q. e. d. -stie careva ce inseamna?
dj Wrote:q. e. d. -stie careva ce inseamna?
Expresia âquod erat demonstrandumâ (adesea redusÄ la acronimul Q.E.D.) este folositÄ Ã®n terminologia matematicÄ Åi înseamnÄ âceea ce trebuia demonstratâ.
Expresia Q.E.D. este relativ frecvent folositÄ Ã®n zilele noastre la sfârÅitul unei demonstraÅ£ii matematice pentru a sublinia completitudinea demonstraÅ£iei Åi pentru a arÄta cÄ s-a ajuns la rezultatul dorit.
Sau am scris o prostie?
yeap
noi tot asa scriam in clasele mici cand terminam o problema ^^
[AMXX] Titirash@GoDlIKe's IP address : 79.112.200.4
Titirash@GoDlIKe's nu ma intereseaza ce faci pe server !vrei sa joci joaca , dar daca primesti slay , e datoria adminilor sa faca ceea ce trebuie !
daca ei te-au prins cu cod , la ei sa mergi si sa le demonstrezi ca nu ai cod !
eu nu pot face nimik pt tine ! = decizie finala !
titiras pozele nu au fost facute de jst sau joker ci de mine.. :lol: nu are nimeni nimic cu tine kt timp esti corect
verdictul este: GUILTY 4 COD
se explica multe acum in legatura cu titirash
de aia ii lua apararea lui dragosh ala care era codat pt k si el avea aceleasi coade :-j ce rost are sa te dai player cu wall :-j;-j
TiTiRash&Godlike multi imi zic ca iti iau apararea !!!
eu nu iau apararea nimanui mai ales lui TiTiRash&Godlike care nici nu il cunosc , nici nu am stat pe el spec , adminii si-au facut datoria !
ce rost sa ma bag eu daca ei si-au facut datoria !
cererea de la sectiunea "cereri slot / admin" a fost inregistrata !
asta nu inseamna ca vei primi - nu indeplinesti cerintele obligatorii !
steam obligatoriu pt slot !
si mai este inca un prieten de`a lui care joaca cu cod.....
toate la timpul lor....
A fost prins cu wall a adus pe sv pe cineva cu wall nu am dovezi dar cand am murit am stat din greseala pe acel prieten a lui titirash si am vazut clar cum urmarea prin pereti nu poate sa-mi schimbe nimeni parerea am ceva experienta ca sa-mi dau seama de un codat
s-a intamplat uneori sa depistez codati pe u-s inaintea adminilor deci nu prea ma pacaleste chiar daca titi ii lua apararea
Bft la frage titi,dar sper nu pe u-s
TiTiRash&Godlike si prietenii poftim pe forum sa va aparati !
mah...nu am citit tot pt k nu am avut tp
da dak voi ziceti k ala ii wall...yo ma apuc de dota
)
am citit doar postul al 2lea cred...in care zice dmx k se vede omu prin perete
)...da sangele ii pe partea astalalta:-?
ma rog...ns ce vedeti voi...eu mam uitat la pozele astea...si nu miam dat seama de nimik
cumparativa ochelari dak nu stiti sa ganditit logic
cum sa fie wall?...vi se pare voua k se vede pe partea cealalta..uitativa la sange si unde ii defuseu
bafta