Sexul e ca si cand ii tragi mortii suturi in fund cantand. (Charles Bukowski)
Definitii de Ambroice Bierce(un tip ce mi se apre absolut genial..prin modul de a gandi si a expune unele probleme):
Optimism= Doctrina, ori credinÅ£a, cÄ totul este frumos, chiar Åi ce e urât, cÄ totul este bun, în special ce e rÄu, Åi totul este corect cÄ este greÅit. Este ereditarÄ, dar din fericire nu e contagioasÄ.
Filozofie= O rutÄ din mai multe drumuri care conduce de nicÄieri spre nimic.
DomniÅoarÄ.=Titlu cu care marcÄm femeile necÄsÄtorite pentru a indica faptul cÄ sunt pe piaÅ£Ä.
RÄbdare.=O formÄ uÅoarÄ de disperare, deghizatÄ Ã®n virtute.
Sfânt=Un pÄcÄtos mort, revizuit Åi editat.
FrumuseÅ£e= Puterea cu care o femeie farmecÄ un iubit Åi înfricoÅeazÄ un soÅ£.
MaimuÅ£Ä=Un animal arboricol care se simte ca acasÄ Ã®n arborii genealogici(asta mi se pare geniala)
Moarte=A înceta brusc sÄ pÄcÄtuieÅti.
Una dintre cele mai tari maxime pe care le-am auzit pana acum: "A PLANUI= A-TI BATE CAPUL CU CEA MAI BUNA METODA DE A OBTINE UN REZULTAT INTAMPLATOR"
Sexul e una dintre cele mai frumoase, complete si naturale experiente pe care o poti cumpara cu bani. (Steve Martin)
nu exista femei lesbiene
doar femei care nu l'au cunoscut pe pheno
pheno Wrote:nu exista femei lesbiene
doar femei care nu l'au cunoscut pe pheno
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tare asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunt un amant asa de bun pentru ca exersez mult singur. (Woody Allen)
Femeia e facuta sa-si insele barbatul si sa-i paraseasca pe toti ceilalti.
replica lui Joker din batman/dark knight:
"If you are very good at something...never do it for free"
mana de femeie e sfanta ... doar ea poate sa invie mortu ... :lol:
Ce se scoala de dimineata in vagin ajunge.
Barbatu ar fi nevoit sa minta mai putin daca femeia ar pune mai putine intrebari.
Daca vezi luminita de la capatul tunelului ....fuijiiii ca vine trenul !!
Munca in gospodarie e ca si sexul prost. De fiecare data cand o faci, iti juri ca e ultima data. Pana data viitoare, cand ai iar musafiri. (Marilyn Sokol)