CS.U-S.RO

Full Version: dj
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
dj din cate stiu eu parca ziceai ceva de un server steam only se mai face ?
am terminat sesiunea?
abia astepti ? si eu abia astept sa joc doar steam only !

daca mai sunt si altii care sa ma intrebe de server steam only sa intrebe aici!

oricum sunt f putin doritori de steam only ..!

multi admini nici nu au steam !
am terminat si eu sesiunea.. :X::X::X:X:X hai cu steam-ul Big Grin
dj eu te-am intrebat ca stiu ca majoritatea au terminat sesiunea de asta..
da ei nu sunt an 5 ... eu acum termin si intru in licenta in vara !
sa curga stemurile:X:X:X

doritori da...sa fie numa steam...si se strang...si dupa ce o sa fie steam....puneti un mesaj pe serveru cs.u-s.ro cum ii...bine ati venit pe serveru cs.u-s.ro sau ce ii acolo....sa scrie: 'jucatorii care au steam pot intra pe serveru steam only cs.u-s.ro steam server connect cs.u-sTeam.ro...sau ce nume doriti sa ii datzi
oricum numai noi astia cativa o sa jucam .. nu prea vad cine o sa joace !

dca o sa fie serverul full anul asta , inseamna ca o sa fie bine

cel de steam war (cu parola ..acolo stiu ca o sa fie full ) dar pe steam normal nu cred !
sunt foarte nerabdator abea astept serverul steam :X :X
si mai cine vrea ? sa vedem macar 30 de posturi aici ca vor ... ca se aduna ? nu cred !

oricum joaca doar cei care stiu ce e ala need backup sau plant c4 defuse si tactici !
ar fi interesant sa scapam de player care se plimba cu bmb pe langa x si nu stiu ce sa faca cu ea!!deci clar astept si eu Smile
mda mati convins si pe mn ... o sami iau si io steam .... :d
hai dj dai drumul la server ca asteapta lumea .. ma numar si eu printre cei cu steam
dj Wrote:oricum numai noi astia cativa o sa jucam .. nu prea vad cine o sa joace !

dca o sa fie serverul full anul asta , inseamna ca o sa fie bine

cel de steam war (cu parola ..acolo stiu ca o sa fie full ) dar pe steam normal nu cred !

depinde....in perioada cand era steam only foarte putini jucatori erau pe server....acum ca a crescut popularitatea sv non-steam....o mare parte din jucatorii buni cred ca au steam....sper sa fie totul ok si cu serverul steam-only :roll:
cred ca ar fi o idee minunata steam only.dar din cati playeri joaca in acest moment pe server cel mult jumate din ei au steam...deci o sa jucam doar cei fideli acestui server.o sa fim putini dar o sa fie bine.am mai jucat si pe alte servere mari non steam din Iasi si tot asa,cand sa schimbat pe steam erau aproape tot timpul goale(ex: vdo stnet..sper sa nu iau ban pt reclama Tongue ),dupa ce sau dat din nou non steam erau si sunt iarasi pline..decizia apartine ownerilor Tongue
darklan dar ramane si non steam ....
cel de steam va fi aparte si un steam war doar pt elite !
Pages: 1 2