CS.U-S.RO

Full Version: Cerere ban killer01
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Deci copilu asta e un frustrat,se enervase ca-l faceam in continuu,a iesit,si a intrat iara cu cod,si-a dat seama ca ii fac demo si a jucat cu lamaSmile) mai mult,dar am reusit sa prind o faza scurta,sper sa va dati seama....

https://mega.co.nz/#!thhhEDrB!I7Guodtu22UCZxcF-56MAF_Ak6XzAEP-IOe6ggHDL_g
M-am uitat la demo si sincer n-am vazut nicio faza suspecta... vreau sa stiu si eu la care faza ai facut tu referire. Oricum demo-ul e prea scurt pt. o concluzie asa ca din punctul meu de vedere deocamdata contra.
(04-28-2015, 02:35 PM)Wildchild Wrote: [ -> ]M-am uitat la demo si sincer n-am vazut nicio faza suspecta... vreau sa stiu si eu la care faza ai facut tu referire. Oricum demo-ul e prea scurt pt. o concluzie asa ca din punctul meu de vedere deocamdata contra.

Am mai facut un demo,lafel de scurt dar se vede clar ca are cod,sper sa-ti dai seama wildchild daca te uiti,are cod lafel ca si a lui anonim. https://mega.co.nz/#!0hZQ3L6b!DIRIthba5e...JQv52f9kFw
Edit: Alt demo in care se vede perfect,mai lung,va rog mult scapati de el cat mai repede. 
https://mega.co.nz/#!1tYTRDAY!aknXu7ACe7...vsZsM83tQA
M-am uitat la ultimul demo ... PRO BAN - aim clar !
Da, aim, mulţumim Răzvănel !
Primul la fel nu prea mi s-a parut relevant dar in al 2-lea se vede clar aim-ul. Ban data viitoare cand il mai prindeti pe idiot.