@catalin, daca pui comanda ca playeru sa vada adminii online il poti incuraja sa se activeze si sa faca prapad cand nu e admin, cred ca adminii trebuie sa ramana "secreti" in continuare, eventual un plugin cum au la cs16 cu "1 admin ascuns"
Catalin deci multumesc in primul rand ca ai reusit sa faci niste modificari

) >

< apreciez timpul acordat ! Dar te mai rog asa sa incercam si cu sunete daca ingreuneaza le scoatem ..... te rog sa vb cu cel care a facut grupul pe fb sa dea liber sa intre toti

) sa devina mai activ gen poze print puii mei orice

) decat sa stea inchis mai bine deschis sa stie lumea de el .... Si sa nu uitam ! CAUTAM ADMINI TINERI !!!
In top3 e ala Profanatorul care i-a injurat pe toti mai bunicei asa ca cica joaca cu cod. Si pe mine ma freak la icre si tot imi zice ca is admin cu hack. Deci asta cu dat admin celor din top3 e valabila, dar nu cand se joaca doar fy_snow toata ziua.
(04-01-2015, 10:06 AM)JaMMiN Wrote: [ -> ]In top3 e ala Profanatorul care i-a injurat pe toti mai bunicei asa ca cica joaca cu cod. Si pe mine ma freak la icre si tot imi zice ca is admin cu hack. Deci asta cu dat admin celor din top3 e valabila, dar nu cand se joaca doar fy_snow toata ziua.
Aici ai dreptate, n-as vrea sa riscam sa avem oameni cu ban din cauza la jucatori total lipsiti de experienta. probabil le voi da doar acces la slot, schimbat harta si acces la amx_kick.

) Eu cand am primit admin ca meritam nu ca joc pro sau ca pup in fund sau ca vai ma cunosc cu ala

) adminii care sunt pe server pot urmari comportamentul oamenilor .... si cei care sunt activi pot primi de proba zic eu admin !!! eu nu garantez ca cei de pe primele locuri in top15

) sunt acolo pe merit sau au stat noaptea pe fy_snow si au facut intre ei kill .... :-@ deci pur si simplu selectam pe cine credem noi util ...

) dam de proba gen ban temporar kick votemap blind ...