pai am continuat aveam noi 7 0 si au iesit aia ....si apoi nu ca incepem de la repriza a doua =))) ........pai ori incep tot meciu ori de la repriza a doua da de la 7 0 nu ?....oricum jucam maine in cazu in care mai avem timp .....ca mai suntem si in alte competitii
eu zic ca trebuia continuat din punctul meu de vedere voi trebuia sa castigati deoarece ei sau pus spectator cand aveati 7-0 si toti aveati acelasi lag in cele 6-7 runde deci din moment ce sau pus specatator au perdut... bine na au avut si un motiv sa se puna spec da na ... cel mai bine e rejucare..
edy Wrote:eu zic ca trebuia continuat din punctul meu de vedere voi trebuia sa castigati deoarece ei sau pus spectator cand aveati 7-0 si toti aveati acelasi lag in cele 6-7 runde deci din moment ce sau pus specatator au perdut... bine na au avut si un motiv sa se puna spec da na ... cel mai bine e rejucare..
asta am zis si eu rejucarea totala........dar din pacate sunt niste reguli de tot rahatu....joc cu laguri deastea pe u-s ( mai dai si jucatori afara ) cand putem juca pe server VAC ....asta e
asa si in + dak eu eram arbitru i descalificam direct .....cum sa i zici frate lui dj si lui pyro dute in m o r t i i m a t i i scoate parola f u t u t i g u r a m a t i i ....nu se face asa frate dar ma rog
defapt trebuiau descalificatzi nBk k au incalcat regulamentu knd au dat drumu la injuraturi nu se mai opreau
se amenintzau ei pe srv k stau toti in tg jiu si k unu e mai smecher k sta pe strada aia si k unu il cunoaste pe vandam tzantar si altu nu :-J
acu am vazut
)) ce e cu hackside
)))
))) imi doream sa cad cu ei
) mai bine decat cu str16
pyro putem juca inainte de ora programata cu nbk ?....adik pe la 20:00 ca la 21 00 au ai lu sklembar.. ?.....ce zici ?...noi nu putem la 22
safta Wrote:pai am continuat aveam noi 7 0 si au iesit aia ....si apoi nu ca incepem de la repriza a doua =))) ........pai ori incep tot meciu ori de la repriza a doua da de la 7 0 nu ?....oricum jucam maine in cazu in care mai avem timp .....ca mai suntem si in alte competitii
ambele echipe au avut acelasi lag.
nu o echipa lag 20 si alta 120
parerea mea e ca trebuia de la 7-0 sa se continue!
sa inceput campionatul cu stangul..........deja sunt probleme :!:
si, si eu sunt deacord cu rejucarea meciului!!!!
cei care au meci cu noi cu clanul u-s , luni seara putem juca 2 meciuri , unul de la 20.00 si unul de la 21.00
hackside* SI CLANU [MI2] luni seara , cum vreti , de la 20.00 si de la 21.00 ! ca sa putem juca !
liderul clanului [sDk]* pls dai add la tudorvarga sa vb knd putem juca meciu :wink:
de asta am iesit din campionat....din cauza organizarii. cand se termina campionatul sa ma anuntati si pe mine care a castigat
pfff...nu trebuia sa iesi ma....se joaca 4 fun....
nu toti au timp sa joace simultan
playa Wrote:de asta am iesit din campionat....din cauza organizarii. cand se termina campionatul sa ma anuntati si pe mine care a castigat
imi pare rau k nu ma descurc asha de bine...dar ii prima oara knd fac asha ceva...+k nu vam vazut pe nici unu sarind...k fac eu campionatu....si asha...decat sa nu se faca nimik...si sa fie totzi dezamagitzi...am faqt ceva cum am putut...si itzi garantez k o sa iasa bine
mai nu inteleg ce nu va place la acest campionat ?
jucam cand avem timp ca nu o sa ne anulam anumite kestii pt un campionat de cs ..... :|
ca nu ne tine de foame cs-u....
jucam cand putem
sa ziceti ms ca stau adminii arbitri...si-si ocupa timpu cu noi....
mie-mi place campionatu...daca e sa tina o luna...asta e.dc asa mare graba ?