1. nick-ul cu care joci pe server cs.u-s.ro si nr de ore: Nick: RazvanelTM ; Ore Jucate :105:33:10
2. nume si prenume : Prenumele cred ca este de ajuns (Razvan)
3. varsta si nivelul de studii pana la momentul cererii : -liceu
4. Orasul si reteaua din care faci parte : Timisoara 89.33.119.58
ISP: Euroweb Romania SA
5. steamid-ul pe care se va trimite licentza de cs1.6: razvaneltm1
Mai fa inca 100 de h si ai pro de la mine. Bafta la joc !
PRO
adutul il acuza pe razvanel de cod acu cateva saptamani acuma ii da pro pentru steam.
man tu vad ca ai probleme cu mn
)) ...incearca sa fi mai discret totusi; ii cam confunzi. razvan e varumiu, nu fi grobian, e de ajuns ce ai facut pana acum.
o sa stii cand o sa am cu adevarat
eu il acuz, nu adutu
ia si vezi-ti de oile tale, canta la alta masa si lasa impresiile astea, daca ai scapat o data nu esti z3w
Vally,iti inteleg frustrarile,te rog eu nu mai plange.Sa iti trimit o papusa gonflabila sa te mai inveseleasca putin?
Adutul iti multumesc mult pentru PRO.
Stiu ca-s cam off topic, dar unde naiba gasesc si eu un stats ceva sa ne uitam pe numaru de ore :-?
'
le : am gasit
http://bans.u-s.ro/stats/player.php?id=15515 ai 108 ore din partea mea ai un contra pana cand ajungi la 200
razvanel te-am vazut odata stand spectator la maxim pentru ore...acum vad ca e xplayer pe server (11:26pm 06/10/2013) singur cu hltv-ul...probabil trebuie sa il asteptam si pe el cu o cerere?
Imi cer scuze jammin,dar nu erau playeri asa ca m-am pus spec si am asteptat sa intre,nu cred ca am stat spec mai mult de jumatate de ora.
(10-06-2013, 12:27 AM)verde Wrote: [ -> ]adutul il acuza pe razvanel de cod acu cateva saptamani acuma ii da pro pentru steam.
OFF: Tin sa te anunt ca sunt coduri si pentru steam
. Nu va mai bazati asa mult pe steam ca nu e nici o diferenta intre steam si non steam (in legatura cu asa zisele coduri).
ON: Daca mai faci ceva ore de la mine ai PRO