Deci pana la urma s-a mai realizat ceva ??? Azi dimineata dupa ce mi-am luat 2 ban-uri pe diferite servere pt ca pe u-s nu era nimeni chiar mi-a venit ideea sa facem un concurs fara bani fara fandoseli premii etc de 2 vs 2 cu jucatori si admini de pe serveru nostru si alti playeri daca doresc ! Ne mai destindem si noi putin , mai uitam si de snow cu ocazia asta
) Care are timp sa isi dea cu parerea la ideea mea !!! Eu zic 2 vs 2 ca sa fie echipe si in acelasi timp sa le facem si echilibrate ...
Ar merge un campionat 3vs3. Am mai organziat si eu asemenea campionate,dar in momentul de fata nu se pune problema de organizatori.Sunt destui. Eu sunt PRO ! Hartile spuse mai inainte nuke,inf,d2 sunt ok. Sa-i dam bataie. Cine se ocupa cu organizare sa deschide un topic cu inscrieri echipe. (banuiesc ca se va juca doar intre noi )
oricum daca se percepe o taxa de inscriere eu unul sunt de acord indiferent ca e 10 20 30 40 50 lei ... daca e sa luam in considerare numai cati admini sunt pe u-s din prima se strang cateva echipe
Incercati voi astia din noua generatie sa organizati.Ultimul campionat a fost pe bani , destul de multi zic eu pentru asa ceva.Deodata au aparut pe server jucatori buni , si-au facut orele sa respecte regulamentul de participare la campionat...apoi dupa campionat au disparut.Plus ca s-au mai facut niste smecherii la cateva meciuri dar na...Asta-i treaba.
Ar trebui sa faceti ceva moca , de placere.
imi fac echipa si ma inscriu si eu dar sunt prea putine....