CS.U-S.RO

Full Version: Cum rezolvam problema cainilor vagabonzi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Big Grin
Cel mai bine cred ca ar fi construirea de adaposturi iar de-acolo daca vrea cineva sa-i adopte mai departe e si mai bine. Clar nu sunt pt. eutanasiere. Mi se pare totusi o solutie cam radicala. In cel mai rau caz ar trebui aplicata doar in cazul celor mai periculosi.
7 zile termen de adoptie ..cei ramasi , e u t a n a s i a t i ...nu vad rostul cainilor maidanezi ...nu aduc nimic bun in societate ..doar mizerie si stai cu morcovu cand treci pe langa ei.


VerDe , ai legatura.
headshot la toti. cine ii iubeste asa tare sa-i ia acasa si sa faca borsh cu ei.
asa ziceam si eu care are inima mare si sar de cur in sus pt ei sa i ia acasa ... restu hs ! si aici n e vb cu nu mi plac animalele sau cv de genu din contra la mine la servici unde lucrez am 3 dar isi fac meseria care trebuie sa si`o faca si atat ! peace Angel
Ce transant esti ma Catalin... n-ai venit si tu cu o solutie mai umana. HS auzi... Smile)) Cred ca de la cs ti se trage. Hahaha.
daca ii ducem in china scapam imediat de ei
Sau daca aducem China la noi... ai vazut ca au mancat toti cainii de la Palas? unu nu mai misca pe acolo.
Muncitorii chinezi au avut probleme cu Protectia animalelor pe cand Palasu era la inceput. Cand chinezii faceau protestele alea in juru Palatului Culturii erau satui de foame, asa ca au mancat toti cainii.
din păcate nici soluția cu hs nu este buna, nu avem bani pentru atâtea gloanțe.
Eu am 2 câini și în afara de ăștia am crescut alții 4(care au murit de bătrânețe), iubesc câinii dar nu și câinii fără stăpân(din punctul meu de vedere FĂRĂ STĂPÂN = SĂLBATIC)

ROMANIA A AJUNS ȘI DIN ACEST PUNCT DE VEDERE ȚINTA ȘTIRILOR NEGATIVE DIN STRĂINĂTATE.

singura soluție ar fi curentul, electrocutare, ieftin și rapid plus ca nu este nevoie de specialiști(care costa mult).
Sa eutanisiezi o fiinta fie om fie caine e o crima sa iei cuiva dreptul la viata, e problema statului, ar trebui sa faca legi in asa fel incat ca oamenii sa poata lua foarte usor un caine acasa, controale amenzi, altfel nu putem educa poporul,si DE CE abia acum ne-am trezit ca a murit un pusti de 4 ani care a sarit gardu si a murit...


Mi se pare penibil ca se mediatizeaza atat aceasta problema, cineva ne vrea prosti si ne distrage atentia de la chestii mult mai importante.
Ce controale ba wak... cine vine la vecinul sau la mine sa-mi controleze cateaua de e 'gravida'? Ar trebui de asemenea, prin acelasi rationament, sa se introduca concediul maternal si la caini? In primul rand, aia care se stiu ca au lasat caini aiurea pe strazi ar trebui sa tresara la stiri dintr-astea si sa realizeze ca 80 la suta din vina le apartine. Si da, poate ca treaba asta este mediatizata in tocmai pentru a ne atrage atentia de la probleme mai mari, precum Rosia Montana sau extragerea gazelor de sist din Barlad, dar nu ar fi pentru prima oara, nu?
(09-13-2013, 08:11 PM)wakkkK Wrote: [ -> ]Sa eutanisiezi o fiinta fie om fie caine e o crima sa iei cuiva dreptul la viata, e problema statului, ar trebui sa faca legi in asa fel incat ca oamenii...

Vorbesti prostii, de cand pui in acceasi oala o crima de om cu omoratul unui caine! Si de cand un caine vagabond are dreptul la ce spui tu? Si mai ales de cand au drepturi scursurile astea ca se inmultesc ca iepurii de au ajuns mai multi ca noi?
Si mai mult, vorba cuiva de mai sus, de cand au ajuns sa capete utilitate cainii vagabonzi prin centrul "metropolelor"?

Si da suntem prea prosti si ne facem de ras... daca ii culegeam de pe strazi si ii impuscam sau trimiteam la chinezi sau orice altceva fara vreun scandal si sa ne manjim atat, fara sa stie vreunul, plangea cineva dupa cainii aia nenoriciti?? Caci vad ca baietii "jmecheri" se pricep foarte bine sa faca asta cu resursele Romaniei (in general). DAR acolo nu avem dreptul sa ne dam cu parerea, H@H@H@!

Mila romanilor si prostia e educatie pentru tine Wakk? Tu inca mai inghiti ce zic astia la TV?
Si cand spui ca "Sa eutanisiezi o fiinta ... fie caine e o crima.." faci referire la religie in mod cert si, ma scuzati ca intreb dar ca nu ma uit la TV, n-au aratat astia inca adevarata fata a Religiei in Romanica?


Paine si circ.
nu inghit, lucrez in domeniu stiu cu ce se mananca, orice cacat la realitatea rtv e breaking news, 8-| .
" Iubiti si cainii vagabontiiii ..."
Adaposturi, sau export.Chinezii abea asteapta sa auda ca tara noastra e plina de haleu.
Pages: 1 2