CS.U-S.RO

Full Version: BERICIOAICA 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
atelierul de bere sa fie ! vreau sa beau o bere nefiltrata
Smile))) e clar cu voi, propun sa faceti un poll pe grup si gata
Sunteti futere Smile) Acum 2 sec hotarati ceva acum iar o luati heghes.
hai sa ramana atelierul de bere data asta, daca tot vine si Catalin :d. next time mergem unde vreti voi Big Grin
bre la motor un haineken e 7 lei ... mai poti sa-ti iei niste cocktailuri care-s 10 lei ... si cafeaua 5 lei
in rest nu au nimic in meniul ala ... is praf... merg in fiecare weekend dupa ce mananc la pazzo ca sa beau o bere. pana si meniul si scaunele is rupte in gura... eu zic ca aia acush inchid pravalia.
deci ramane la atelier la ora 14:00? ok
da.
atelierul de bere e langa ORANGE SHOP-ul din centru!!!
astept un sms cand va hotarati !
nu promit ca pot ajunge dar e foarte posibil sa vin sa vad ce invitati imi vin Smile
Codyk, orice replica de'a mea e buna...si nu inteleg de ce tii asa de mult sa mergem in motor, ghena aia de local, unde media de varsta a clientilor bate sub 15 anisori.Si cu aprovizionarea stau foarte prost.Atelierul de bere...ai de unde alege.
In concluzie daca vrei neaparat motor iti sugerez sa mergi in aceasta seara singura, sa'ti satisfaci poftele, si maine la atelier!
Porky out!
hai frate ca nu bat drumu degeaba! hotariti-va sau.de.nu ramane oajdea si punct.
HAIIIIISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

eu unul ma duc la atelierul de bere. cata cred ca vine si el acolo, deci am cu cine bea vreo 3-5 beri. va asteptam!!!!!

daca tot stau peste strada, cu siguranta imi aduc camera foto!! deci sa veniti imbracati mumos!

Lorri nu uita!!!! TE VREAU BUNA! Big Grin
(02-16-2013, 06:14 PM)RZR Wrote: [ -> ]HAIIIIISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

eu unul ma duc la atelierul de bere. cata cred ca vine si el acolo, deci am cu cine bea vreo 3-5 beri. va asteptam!!!!!

daca tot stau peste strada, cu siguranta imi aduc camera foto!! deci sa veniti imbracati mumos!

Lorri nu uita!!!! TE VREAU BUNA! Big Grin

RZR parca esti invatatoru ala la clasele primare " copii veniti imbracati frumos ca facem poze"=))))
Smile))) tre sa iesim bine la prima intalnire de anul acesta. bine...macar la inceput..dupa ce bem vedem noi =))

am auzit ca wakka o sa fie pus pe shotiiSmile))
Razerica nu le Mai zice asa direct la oameni poate ei vin la şedinţă foto la 4 ace nu să vină să se inbete că porcii cum ne plăcea nouă să ne dea staffu afară că se închidea crasma Smile) lasă că nouă generaţie te vă întreba care ii link.ul ca să vadă întrunirea :lol:
Pacat ca nu poti ajunge si tu bre. Dar las ca o sa ne vedem noi odat' s' o dat:d
Pages: 1 2 3 4 5 6