daca sunt multi, luati-o-n considerare pe viitor cand va fi nevoie.
nume: Apotrosoaei
prenume: Adrian Gabriel
nick (actual si cu care ai mai jucat): [brawwwl]pheno , pheno.
playeri adusi pe server (minim 3 obligatoriu) (nick): pe vremuri adusi erau rhino,supererou,ciobi, dar s-au lasat de cs.
timp de cand joc pe server: ~130 din 28.12.2012 incoace (cu probleme de PC) . vechime pe server de ani.
sustinut de adminul (obligatoriu) : leave belooww
timp de cand joc CS: scoala primara
YM: only_illussion
ip:-109.100.48.75
oras: Botosani
varsta: optishpe
steam id: phentastic
Trebuie 250 pentru admin, dar so far so good. PRO de la mine.
Vei primi admin cu siguranta, dar mai fa cateva ore!
am vazut ca ai postat si pe facebook pe peretele tau serverul cs.u-s.ro, mai rar sau deloc vezi admini sa faca asta.
o sa primesti admin dupa cum a zis si playa.
got it
revin
(02-06-2013, 01:17 AM)verde Wrote: [ -> ]am vazut ca ai postat si pe facebook pe peretele tau serverul cs.u-s.ro, mai rar sau deloc vezi admini sa faca asta.
o sa primesti admin dupa cum a zis si playa.
sa nu exageram ! PRO
Eu zic ca merita ca tot timpul e prezent pe server. Pro!
pro si eu...dar...prietene, nu asa se fac ore
mi s-a inchis laptopu' din cauza bateriei si n-am mai intrat 'napoi
)
uriasule daca tu esti pro eu sunt contra
(02-07-2013, 03:03 AM)pheno Wrote: [ -> ]mi s-a inchis laptopu' din cauza bateriei si n-am mai intrat 'napoi )
sincer...asta imi zici?...pe bune...chiar are rost sa ne mintim asa?
am intrat pe server..erai spect....am stat putin sa vad dak raspunzi..dupa care tiam dat kick
hai so lasam asa
si fa orele jucand nu dormind
bafta
level, citeste PM
brunetule, te salut !
L.E.: pun aici motivul pentru a nu crea o impresie proasta
"la modul cel mai serios iti zic. era dust 2x2 eram 3 vs 2 , printre care RzR era tero mort mereu , chiar daca incepea runda. s-a golit, a ramas RzR forever dead, am dat cs pe bara pana se umplea. m-am dat spec sa nu fiu omorat de-aiurea si mi s-a inchis laptopul si nu am mai intrat 'napoi. daca ai cum sa verifici fragurile sau ceva, sa vezi ca am jucat perioada aceea care apare in imagine! joc de prea mult timp pe server ca sa va iau la misto acum. in special ca am primite multe PRO-uri de la cei vechi si mai duri, nu as fi riscat sa stric asta."