CS.U-S.RO

Full Version: unban
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
- kento cred ca avea nick
- nu stiu
-[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin CS.U-S.RO [forum.u-s.ro].
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Game Destroyed
[AMXBans] Reason : ' Game Destroyer '
[AMXBans] You can complain about your ban @ bans.u-s.ro
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26515662 '
[AMXBans] Your IP : ' 188.26.76.4 '
[AMXBans] =====================================
- cum te aperi?
- 188.26.76.4
- nu mai dati destroy cand dati ban,nu va face mai superiori cu nimic.
eu vad aim, scrip sau ce branza caprii o fi.

Va rog sa va dati cu parerea ca poate gresesc
Cred ca toti adminii te-au observat si suntem siguri ca ai ceva dar ai avut grija sa le dai palmat dar ai avut si scapari si se vad...acum sa fim seriosi daca ar fi sa ne luam dupa statistici ai ajuns pe locul 2 in doar 150 ore...daca ai fi asa bun nai juca pe un server de talie mica, ar trebui sa fii prin campionate mari nu sa joci cu 2-3 copii noaptea si ziua aici.
esti cam partial amice,din cate vad eo acolo indiferent ca te uiti sau nu la demo,ca am cod sau nu,tu tot "cod" o sa zici respectiv contra unban.
http://www.girlshare.ro/32113560.6

asta nu poate fi atasat direct pe forum...
are aim in demo`ul lui kento , pro ban
va rog sa va abtineti cei care aveti cunostinte 0 legate de aim sau orice fel de cod si sa-si dea cu parerea cei impartiali,n-am nevoie de voturi date din invidie si rautate din pareta lui brunetul,sau a oricarui altuia,care ma vrea banat inca de la intrarea pe server.
aseara la ora 00.00 cand am vazut prima data demo am zis ca ai snk.cfg, astazi am revazut si nu ai ai snk.cfg ca la un moment dat ai dat cap dupa ce in prealabil ai tras piept, deci nu ai cfgul ala. Acum ramane de vazut ce ai. Cand unul stie jocul si mai are si ceva in config e greu de inteles, dar nu imposibil.
ce-i ala snk?am in config numai setarile de net si catvea chestii personale cum ar fi bind "F5" retry Big Grin
Omul joaca high sens,nu prea ai cum sa-ti dai seama.Mie unul nu mi se pare aim Confused
mam uitat si eu de multe ori, ceva nu-i in regula....se vede mai bin la demo-ul postat de Verde
inclin mai mult ca nu are nimic decat sa aiba ceva, dar inainte de toate soare zi ce setari ai la mouse, setari in joc, in windows si alte programe pt mouse..
e irelevant gh0st, poate sa zica si sa arate cate-n luna si in stele. nu ne mai "codim" atata Smile))
Oamenii de la care asteptam un raspuns au zis ca nu are cod, deci asa o fi, mie imi face urat cs-ul si m-am grabit sa dau un raspuns.

unban done.
Nu are nici pe dracu... e curat.. ce aim vedeti voi nu stiu...
merci fain
Pages: 1 2