CS.U-S.RO

Full Version: cum joaca oamenii:!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://postimage.org/image/5qrz7ruw7/">http://postimage.org/image/5qrz7ruw7/</a><!-- m -->

adminii joaca de pe nonsteam .

nu stiu de ce am pus poza asta, poate o sa imi amintesc maine.Smile
Brunetule mai bine ti-ai vedea de treaba ta pe server si sa nu mai ei adminii la amenintat si sa vorbesti mult pe server si fara rost . Daca ai vazut ca sw2mp nu te baga in seama tu dc tot ai insistat si ai insistat ??? Unde crezi ca vei ajunge daca dai lumea in gat ???? Si el din cate stiu a primit admin pt ca era in top 15 intre locurile 1 si 5 si a primit admin pe non-steam . Sa ai o seara faina si lasa vorba pe server si concentreazate la joc . Asa e mai bine pt toti .

Multumesc !!

O seara faina !!
Brunetule...knd ai o reclamatie adevarata sa revii...pana atunci..veziti tu de treaba ta si de problemele tale...dak vrei sa joci
CHIAR SINCER VORBESC NU INTELEG ROSTUL RECLAMATIEI TALE !!! ESTE PROBLEMA CELOR CARE AU DAT ADMIN UNOR JUCATORI PE BUNA DREPTATE NO STEAM ! VEZITI DE JOC SI ASA VAD CA VORBESTI NUMAI IMPRASTIAT SI AMENINTI ADMINII SI TOT ASA !
brunetul Wrote:http://postimage.org/image/5qrz7ruw7/

adminii joaca de pe nonsteam .

nu stiu de ce am pus poza asta, poate o sa imi amintesc maine.Smile

- ai facut bine ca ai postat, asha pot realiza si adminii ca nu fac ce vor ei.. ca intradevar sunt jucatori care sunt interesati de cine si cum ii admineaza.
- in ceea ce priveste poza ta, te referi probabil sw2mp si nokia - acesti jucatori au primit admin conform regulamentului intern in care sunt definite accesele la admini, si anume: top3 primesc admin fara steam sau top5 primesc admin daca au steam.

- deci ma repet, ai facut bine ca ai postat, dovedesti ca esti interesat de calitatea jocului, dar era mai simplu sa intrebi un adminstrator(gh0st, catalin, zuzu, playa, verde, darklan, danutzZ, dj, rzr, level.. poate am mai uitat pe careva) care sunt sigur ca te lamurea imediat.
da cine o zis ca ii reclamatie , unde vroiai sa pun poza la cereri admin/slot?
mi-am adus aminte de ce am pus , am fost accidentat urat la fotbal ieri si cica am vrut sa ma razbun pe cineva.Smile
parca am fost copil la faza asta cu razbunarea.

sunt cativa admini care joaca fara steam , m-ai uitativa OWNERILOR, inafara de nokia si sw3mp.
te-a fault vreun admin ?.... ce treaba are votka de aseara cu ceaiul meu de diminetza Smile) ?
ROMANIA TREZESTETE.....
cati ani are baiatul asta? doamne ce prostii mai poate scoate.. razbunare,auzi la el =))). aloo copilu traim intr-o lume reala..mai iesi si tu pe afara si lasa sf-urile... ghost..el nu e interesat de nimic altceva decat de vb aiurea si dupa cum vezi de "razbunare" "sa moara toti dusmanii mei" Smile) omg.. poza fara rost, post fara rost..limbaj si caracter de "haoleo sa moara dusmanii mei" deci sincer...nu-si are rostul...