CS.U-S.RO

Full Version: Reclamatie adultultm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
- numele adminului:adultultm
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment:Vally
- ce comanda a fost aplicata asupra ta sau cu ce a gresit adminul fata de tine: Game destroyed
- dovezi [poze; demo; copy-paste consola] fara acestea reclamatia va fi stearsa:http://i47.tinypic.com/xldov5.jpg ... ptr ce mi-a dat destroy doar el stie. prima data m-a injurat apoi hack, problema codului nu cred ca se pune.
- ip-ul tau: 79.112.91.236
- au dreptul sa posteze doar administratorii (culoare verde si visinie ) si adminul caruia i s-a facut reclamatia .
- ce sanctiune propuneti pt acest admin dak este gasit vinovat:
Daca nu vine cu ceva palpabil, retrogradeaza Big Grin
se poate rezolva cu banul?
mai adutultm, tocmai ai primit accese in plus de vreo 2 saptamani nu?.. pacat... alta data da si tu un amx_who sa vezi daca are sau nu accese .. de fiecare data zic nu mai dati ban la alti admini(ca are b sau a-x tot admin este)
vad ca ai ip dinamic. Esti inca banat? Ai steam?
daca maine adutultm nu are nimic convingator de spus ii scad adminu. i l am marit cu un scop si scopul lipseste cu desavarsire
nu am nimic convingator, doveditor, palpabil care sa justifice comanda asupra jucatorului vally si voi accepta orice decizie luata de catre cei din staff. am avut o zi mai proasta pe plan personal, iar vally, ca sa-i zic asa a fost o victima colaterala plus ca a fost putin cam larga gurita la el, fara sa-si dea seama a inceput sa tromboneasca aiurea. pe scurt cuvintele acelea care le-am scris nu i-au fost adresate lui, dar daca baiatul s-a simtit cu musca pe caciula stie el de ce. dar cum spuneam fapta deja e consumata. nu am nici o scuza!