10-31-2012, 10:54 PM
nume: Balan
prenume: Daniel
nick (actual si cu care ai mai jucat): JohnnyVodkaa
playeri adusi pe server (minim 3 obligatoriu) (nick): CoLa si inca cativa,nu le retin numele dar continui cu massuri pe mess.
timp de cand joc pe server: 1 an si ceva cu o pauza destul de indelungata.
sustinut de adminul (obligatoriu) : Cine ar dori sa ma sustina,un reply .
timp de cand joc CS: 5 ani cu pauze.
YM:vdk.alexs@yahoo.com
ip: 79.112.197.222
oras: Barlad
varsta: 17
steam id: spongix1
Am facut aceasta cerere cam grabita zic eu,dar asta nu este nimic.Din punctul meu de vedere sunt prezent pe server zilnic,atat dimineata cat si seara ; Orele nu ar fi o problema,stiind faptul ca intru zilnic,voi recupera si numarul meu de ore se va mari .Am mai avut admin , deci stiu regulile si cum ar sta treaba pe server.Va astept parerile de orice fel/gen cu mare placere.
Multumesc ! ! !
prenume: Daniel
nick (actual si cu care ai mai jucat): JohnnyVodkaa
playeri adusi pe server (minim 3 obligatoriu) (nick): CoLa si inca cativa,nu le retin numele dar continui cu massuri pe mess.
timp de cand joc pe server: 1 an si ceva cu o pauza destul de indelungata.
sustinut de adminul (obligatoriu) : Cine ar dori sa ma sustina,un reply .
timp de cand joc CS: 5 ani cu pauze.
YM:vdk.alexs@yahoo.com
ip: 79.112.197.222
oras: Barlad
varsta: 17
steam id: spongix1
Am facut aceasta cerere cam grabita zic eu,dar asta nu este nimic.Din punctul meu de vedere sunt prezent pe server zilnic,atat dimineata cat si seara ; Orele nu ar fi o problema,stiind faptul ca intru zilnic,voi recupera si numarul meu de ore se va mari .Am mai avut admin , deci stiu regulile si cum ar sta treaba pe server.Va astept parerile de orice fel/gen cu mare placere.
Multumesc ! ! !