CS.U-S.RO

Full Version: Oferta Speciala StarholidayS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pelerinaj in jurul Bucurestiului





Plecare 17 noiembrie 2012







„Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce esti calea, adevarul si viata, si ai calatorit impreuna cu sluga Ta Iosif, precum si cu cei doi ucenici care au mers la Emaus, insuti, Stapane, calatoreste si cu mine robul Tau, binecuvantandu-mi drumul. Trimite-mi si mie inger pazitor ca lui Tobie...

Intalnire la ora 06.30 la statia LUKOIL 1 DECEMBRIE 1918 si la ora 07.00 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare la ora 07.15 din Bucureşti pe traseul : Bucureşti – Cernica – Pasarea – Ganeasa- Bucuresti.



Obiective: Manastirea Cernica ,Hram:Sfintul Mare Mucenic Gheorghe(biserica din cetate);Sfintul Mare Ierarh Nicolae(biserica de pe ostrov);Sfintul Ierarh Calinic.Moaste:Sf.Ier.Calinic de la Cernica;Sf.Gheorghe de la Cernica.Icoana Facatoare de minuni Sf.Nicolae.Manastirea Pasarea,Hram:Sfinta Treime(biserica mare),Adormirea Maicii Domnului(biserica din cimitir).Moaste:particele de la Sf.Pantelimon,Sf.Mina,Sf.Mercurie.Icoana facatoare de minuni ,Icoana Maicii Domnului,icoana Mantuitorului(Domnul minunat)

Schitul Sfintii Arhangheli, Ganeasa.Hram:Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril.Moaste:particele din moastele Sf.Sila,Paisie si Natan de la Sihastria Putnei.







Tarif : 40 lei/pers.







Tariful include :

transport cu autocarul clasificat la 3*;

însoţitor de grup din parte agentiei





Obiectivele Turistice ,la alegere, se vor vizita in limita timpului disponibil.

Programul acţiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup în funcţie de anumite situaţii speciale