CS.U-S.RO

Full Version: PROBLEMA CONSOLA CS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pentru cei cu Windows 7, in Counter-Strike, Counter-Strike: Source si probabil in celelalte jocuri de la VALVe care folosesc consola, atunci cand apesi ~ sa deschizi consola, orice tasta apesi, se inchide. Un posibil fix ar fi fost ca inainte sa scrii comanda, sa apesi pe "e", apoi sa stergi si sa scrii comanda. Nu sunt sigur daca acest bug este si in Windows Vista, dar nu are nicio legatura cu jocul, Steam-ul sau driverele video, cum probabil ati gasit pe net, ci cu setarile de limba din Windows. Cum puteti rezolva problema:

Pasul 1. Jos langa ceas, click dreapta pe butonul unde scrie EN sau RO, dupa caz, si click pe Settings.
Pasul 2. Unde scrie "Default Input Language", probabil scrie "English (United States) - United States-International. Selectati "English (United States) - US"

Apoi click pe "Apply" si "OK".
In caz ca aveti doar "United States-International", dati click pe Add si din acea lista cautati sectiunea English (United States) -> Keyboard si bifati US. Apoi Apply si OK.

Daca ati urmarit toti pasii, consola se va comporta OK, si nu veti mai avea probleme nici in alte editoare de texte (Word, etc.) Nu trebuie sa dati restart la PC dupa ce faceti aceste modificari, doar sa aveti jocul inchis.

ps : rezolvarea nu-mi apartine, aceasta fiind preluata de pe alt forum;