am votat mozilla, dar am instalate iexplore si crome.
Chrome si mozila de cand ma stiu
MOZILLA cel mai tare browser.
Cel mai bun browser pentru viteza
Am testat ultimele versiuni oficiale ale marilor browsere: IE9, Safari 5.1, Firefox 9, Chrome 16 Èi Opera 11.6 pentru a vedea cum se comporta pe desktop. Putem spune cÄ toate oferÄ vitezÄ, dar existÄ totuÈi diferenÈe când vine vorba de lucruri precum performanÈa JavaScript.
Ãn ceea ce priveÈte Sunspider JavaScript, Firefox Èi-a lÄsa adversarii mult în spate, alergând printre teste într-o impresionantÄ vitezÄ de 189.4 ms fiind urmat de Safari cu 219.6 ms, IE9 (247.9 ms), Opera (254.3 ms) Èi Chrome (291.0 ms).
Toate acestea se datoreazÄ unor noi instalÄri fÄrÄ plugins, extensii sau alte lucruri similare: odata ce începi încÄrcarea browserului, performanÈa începe sÄ se vadÄ.
Opera este acum la versiunea 12.2 nu 11.6 si eu zic ca e peste firefox. Acum depinde si cu ce te obisnuiesti google chrome i sa facut o reclama uriasa si de asta multi il folosesc (stiti cu siguranta atunci cand intrati pe google, va arata pasii pentru instalarea chromului)
Chrome, pentru interfata simpla si viteza superioara.
Mozila Firefox .... am folosit si Opera dar foarte putin 2 3 luni
verde Wrote::mrgreen:
[attachment=0]
chromu la putere. acu depinde si cu ce te obisnuiesti. unii mai folosesc si internet explorer ...
din punctul meu Internet explorer e foarte bun si rapid ...
iti ia doar cateva secunde sa instalezi Chrome
)))))))))))
Catalin Wrote:din punctul meu Internet explorer e foarte bun si rapid ...
iti ia doar cateva secunde sa instalezi Chrome )))))))))))
))))