CS.U-S.RO

Full Version: Jurnal de calatorie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Bun dar totusi Verde am si eu o intrebare ... Cu mult stimata si iubita FEMEIE ce ai facut ? Pauza sau gata ? Acuma nu ca m-as da la ea ( iti zic un secret : e urata :lol: :lol: ) acuma sa nu te superi pt ce este al tau este pus deoparte :lol: :mrgreen: .
Ce bine suna partea cu bautura, curve si am dat comanda :mrgreen: . Daca e roz acolo trag si eu o fuga pt o comanda mica :lol: . Eu unul am gasit un paradis la Chisinau :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ba uratule lasa tu vrajeala, daca merge totul bine si nu beau banii cred ca o sa fac niste vizite prin europa cu ea, mai vedem pana atunci, sper sa nu fac prostii cu facultatea si sa ma tin de ea :lol: :lol: acuma cine stie, o sa-ti trimit o piatra prin posta, da-mi adresa sa stiu in ce directie o arunc :lol: :lol:
asha da prieteni, astia sunt prietenii adevarati verde, vezi cum te ajuta?... vezi cum vrea el sa aiba grija de prietena ta?.. vezi cum vrea el sa-ti pastreze patul cald? .. buni baieti,,,
Exact, macar stii ca nu se duce cu altu :wink:
Alo Verde ???? Nu mai adaugi nimic la jurnal ? Am inima cat un puric :lol: Ai ramas tot la fel de urat ?
Comentariile voastre m-au convins sa nu mai postez nimic :lol: Ma rezum la pozele pe facebook Big Grin Urata esti tu.
Pages: 1 2