CS.U-S.RO

Full Version: Let's get together!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
TOTUSI HAIDETI FRATE, ca e vorba de SERVER, deja ma enerveaza.
Ok fara el !
sorry a interveni o problema nu mai pot veni maine scz dar poate ne vedem alta data :d
usb Wrote:sorry a interveni o problema nu mai pot veni maine scz dar poate ne vedem alta data :d
Smile)) astia nici nu stiu in ce data is Smile))
Imi para rau dar la aceasta intalnire nu pot ajunge in perioada aia sunt singur acasa si nu pot pleca . Urmatoarea ieseala voi fi prezent , sa ajungem cu bine pana atunci .

Va multumesc pentru intelegere !!!

Bafta tuturor !
Iulian, Wak, Bogdanel , Rzr , Dey, Bunelu si care mai vin, ne vdm sapt viitoare, sambata sau duminica. Decizia ne apartine.
Nu-i graba, stati linistiti, sa mai intre unul altul pe forum. De vazut oricum ne vedem, stabilim cam joi seara nu?
Plec la o nunta sambata in Botosani. De ajuns nu cred ca voi ajunge. Ajung duminica dupa ora 18.
Cu alta ocazie. Toate bune.
DUMINICA BEM BEM BEM BEM! Big Grin
playa Wrote:
dey1986 Wrote:Nici nu se pune problema ! Poate fi si Sambata , Duminica, Luni etc Smile eu vin la pachet cu Bunelu si poate Grasu !!!
Dey ar fi bine sa nu mi-l mai aduci pe grasu in preajma mea!

da` care-i treaba? Smile)))))
Nu vreau sa par prea fin, dar Grasu are un comportament de badaran, comportament pe care eu nu il mai suport. Poate sa vina, dar in momentul cand v-a depasi limita nu eu voi fi ala care se ridica de la masa Smile
Smile)) =)))
pana la urma cand e intalnirea asta ? Smile
oricand ar fi count me in !
Duminica, Curtea Berarilor, sau in orice alta locatie. Ne adunam incepand cu ora 16:00
ok i`m in Smile) suna destul de interesant Big Grin
Pages: 1 2 3 4