CS.U-S.RO

Full Version: Cerere admin Manutza.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hai să nu mai fim asa ranchinoşi , omu merită admin e mai vechi ca mine , e haios, e de treabă, nu face probleme, De parcă daţi voi adminele de la voi din buzunar, da mno !Smile
xenofobie! Smile) trebuie sa fii prieten cu mai marii serverului pentru admin ... nu conteaza parerea celor multi!
k.4.k.4. Wrote:momentand ai cam putine ore , pt slot ai pro , dupa ce o sa ai macar 100 h ai pro si pentru admin. Cu toate ca nu mar deranja sa iti dea admin de acum ca nu prea sunt admini ziua pe server intre orele 11-00 , 16-00 .
*Manutza* Wrote:xenofobie! Smile) trebuie sa fii prieten cu mai marii serverului pentru admin ... nu conteaza parerea celor multi!

eu revin cu un mare CONTRA regulile sunt regli nu ai steam nu o sa primesti nici slot nici admin , vino cu un steam si o sa primesti si slot si admin , si nu trebuie sa fii prieten cu mai marii serverului pt admin .

ps : pe mine nu ma cunostea nimeni cand mia dat steam , slot , si admin , iar acum unii tintre ei ma cunosc

BAFTA !!!
Smile))) JaMMin are mare influenta asupra voastra!
retrag cerere de admin, revin cu slot si ATAT! cineva joaca cu nick-ul meu...
daca nu se poate asta e!
Sanatate!
NU mai comentez nimic, e gravă treaba.

tc!
Mi-am spus parerea eu, si anume "contra". Eu am dat contra pt ca te stiu iute de gura si pentru ca tu si cu Bofanel la un moment dat v-ati bagat ceva in el server. Iar acum devii din nou irascibil si deja nu imi place.
Pages: 1 2