CS.U-S.RO

Full Version: Pentru US !!!!!!!!!!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vine sezonul inchirierilor si vreau sa va anunt ca, comunitatea cs.u-s.ro beneficiaza de o reducere de 50%.
inchirieri de .... ?! Big Grin
xplayer Wrote:inchirieri de .... ?! Big Grin

ApartamenteBig Grin
ohohoo... multumim man..
Daca un apartament compus din doua camere modern, mobilat si utilat complet dotat cu centrala termica, masina de spalat automata, aragaz, frigider in zona Tatarasi se inchiriaza pentru suma de 210 E pe luna plus o luna garantie, comisionul incepe de la valoarea chiriei pe o luna din care scazi 50 % reducerea !
caut apartament 2 camere , nemobilat sau mobilat!!!!
astept oferte !!!
Dey, poate luam legatura si imi gasesc si eu un apartament cu chirie prin Iasi ( de preferat Copou, Centru). Stiu ca astea din Copou is ridicol de scumpe , dar ma descurc eu. :mrgreen:
Rox da-mi un tel sa vb Big Grin
bre dey, da ia pe roaxa la tine bre..ii dai ceva treaba si asha nu plateste chiria..
vezi ca in ianuarie te caut, nu uita dey :lol: sa te vad atunci 50% reducere
DADA gh0st :lol:

Dey, te contactez eu cand stiu sigur, in mare cam asta e ideea. Copou,2 camere D, CT, alea alea. Mai indur semestrul asta la camin , apoi sa vedem cum stau cu finantare, cam la cat ma incadrez Smile
rox. Wrote:DADA gh0st :lol:

Mai indur semestrul asta la camin , apoi sa vedem cum stau cu finantare, cam la cat ma incadrez Smile
invata, si o sa ai si finantare, nu invata si o sa ai pla finante si numai reprosuri.
Rox are prieten, eu am prietena :lol: nu vad un viitor :lol: ok ok