CS.U-S.RO

Full Version: help
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Aş dori sa achiziţionez un Macbook air , ştiti care sunt cele mai frecvente defectiuni

Si avantaje si dezavantajeBig Grin
cu bateria o sa ai probleme sigur. cam la toate macbook se duc. eu am un macbook de 13'' si costa vreo 6 mil sa inlocuiesc bateria Smile)

in rest nu prea o sa ai probleme .. depinde cum o sa-l tii tu
deci eu prefer MacBook Pro, dar is ok si Air si ca probleme, aici zic din experienta personala, toate care au ajuns la mine cu probleme au asha:
1. se incalzesc - alea cu placa video nvidia
2. bateria te tine cam 2 ani, nu e deloc de neglijat pretul aprox 130 eur.
3. probleme cu tastatura, daca ai scapat cumva mai multa solutie de curatat sau spirt sau ce folosesti tu, ai sanse mari sa-ti bulesti tastatura, sau parte din combinatii sa nu le mai puteti executa.(teroretic exista free repair la reprezentanta per tastatura)
scumpe cu draci macbook-urile.insa cei ce au au spus ca per total sunt f. multumiti de ele Big Grin. cat despre defectiuni.ce a zis ghost e ceea ce se intampla cel mai frecvent.
RZR Wrote:scumpe cu draci macbook-urile.insa cei ce au au spus ca per total sunt f. multumiti de ele Big Grin. cat despre defectiuni.ce a zis ghost e ceea ce se intampla cel mai frecvent.
eu il iau de la cineva, mi-l da cu 20 de mil, e intretinut arată bineBig Grin e Apple MacBook Pro 13''
da ... am uitat sa zic si faza cu incalzitul ...

si eu urmeaza sa-l duc la curatat dar macar costa 45 ron .. ceea ce nu e chiar exagerat

ce configuratie are ?

procesor, ram, video etc

eu am dat 20 mil. pe al meu anu trecut si e un core 2 duo, 2 gb ddr3, hdd 320GB, video nvidia de 256MB

nu uita sa dai click pe baterie (dreapa sus) si vezi in ce stare e.

daca e OK, daca trebuie sa o duci in service sau daca iti recomanda sa o schimbi imediat ca nu te mai tine mult
Macbook pro unibody 13”, 2.26, 2gb ram ddr3, geforce 9400M, 180 cicluri baterie, hdd 160gb .
asta e!.

Am sa revin cu mai multe detalii!
e aproape identic cu al meu .. are doar hdd-ul mai mic dar face banii si cu bateria stai bine
probabil nu a fost folosit mai deloc
al meu a ajuns la 650+ cicluri Smile)
ii bun.. nu bunisor ii bun bun...face banii, fiecare cent