CS.U-S.RO

Full Version: Ce marca de pantofi sport iti place cel mai mult?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
eu prefer rbk
puma imi plac
NIke
puma
NIKE tata ,.....de cand lumea si pamantul ......cea mai tare firma ....
Din ce ai pus tu aici, prefer Reebok

Dar eu sunt de 2 ani numai pe BK :wink: British Knights
da... + panter , sau piuir Smile)
nIke

si taia bazaroicele din bt Smile))
taima****
playa Wrote:eu prefer rbk

si mie imi plac alea...am cateva perechi RBK...da port mai mult adidas si mult mai sport dupa mine Wink)

Guest

Sincer adidas si nike is cele mai tari...de 2 ani port numa adidas.am vazut k multi ati zis puma,sincer mie mi se pare k toate perechile sunt facute toate dupa aceleasi caracteristici Wink
G-o-G-u Wrote:Sincer adidas si nike is cele mai tari...de 2 ani port numa adidas.am vazut k multi ati zis puma,sincer mie mi se pare k toate perechile sunt facute toate dupa aceleasi caracteristici Wink

puma au aceleasi modele de cand au aparut sincer .....dak i studiezi is toti la fel ......talpa aia joasa si semnu ala pe laterala ........toti **** cu puma ....parerea mea .....bine ai zis gogule

Guest

cLar. Adidas.

Guest

lupo Wrote:Puma ...chiar daca nu si-au schimbat fff mult stilul ......raman speciali Tongue
modelul in sine e frumos,dar cum am mai zis toate is la fel.Nu stiu ce gasesti special cand iti iei o pereche,doua,trei si vezi k toate seamana intre ele,oricum gusturile nu se discuta Smile
si macar de ar fi originali ..Smile)
Pages: 1 2