eu am aflat de la Bogdanel#player
) jucam pe alte srv...dar cand am intrat pe acest srv...m-am simtit mai bine
de la manutza si bofanel
.... am jucat 2-3 zile si mi a placut
de la un prieten am descoperit
pai a venit intr-o zi sKlembar la mine ca luasEm niste virusi de pe (......) si vad ca intra in cs si joaca oleaca cs pe acest sv , atunci mi-a zis sa joc si eu ca e bunicel din ias , avea admin pe vremea aceea , si asa am intrat si am jucat :x hEhE :x supEr tarE fratE sv .. cand era 1 hp / 35 hp la putere ) ahh ce radEai fratE )
pai eu ce sa mai zic.. cum sa aflu...raspunsul este....Traiesc in casa alaturi de unitatea care tine server-ul ...cred ca e suficient
))) :lol: :lol:
tie doar ti sa batut in teava si ai aflat
)
ti s-a batut in tzeava
)) gogu nush ce sa mai zica
))
mai bn zi ca de la mn nu te poti astepta la nimik ca sa inteleg mai bn...
savvy Wrote:mai bn zi ca de la mn nu te poti astepta la nimik ca sa inteleg mai bn...
incetatzi ca va bat cap in cap :cry:
certati-va inturn singur topic nu la 7 ....ca lumea nu vrea sa vada cum va certati voi .....ati deviat de la subiectul acestui topic .....deci ....lasati-o moarta amandoi cel mai bine ....aveti mess
safta Wrote:certati-va inturn singur topic nu la 7 ....ca lumea nu vrea sa vada cum va certati voi .....ati deviat de la subiectul acestui topic .....deci ....lasati-o moarta amandoi cel mai bine ....aveti mess
noi nu ne certam doar avem o discutie mai aprinsa
aprob gogu
hm..cum am aflat din pura intamplare..aqm 1 an si cva(cam ex in perioada in care am incep sa joc p sev asta)..sau mai corect inainte sa joc aici...jucam haotic..intram pe orice servere gaseam si muream de nervi cand vedeam tot felu de codati...ba ch si admini codati+k pe maj pe care intram(in afr de cele din buc)aveam laguri catastrofale300-400....si uite cum intr-i buna zi am intrat pe serv asta si mi-a placut..l-am bagat la fav..si cam asta e povestea