CS.U-S.RO

Full Version: Sugestie
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
am vazut mai demult pe alte servere un plugin care cand intrai pe server automat incepea sa se faca demo! as propune acest plugin pentru admini,pentru a fi mai usor de depistat codati! + ca atunci veti putea vedea ce cod a activat sau care si cum! demoul se salveaza in cstrike ex:E ca si cum el si-ar face demo singur! numai ca porneste automat! Si demoul se va opri si va incepe sa ruleze cand se schimba o mapa sau iese din joc!
nu prea inteleg rostul acestui plugin.sunt de parerea ca nu mai trebuie nici un plugin pus ci doar atentie si rabdare din partea adminilor
pai danutzz de exemplu daca un admin nu depisteaza sau ceva... acest demo e ca si cum ti-ai face singur ! si poti vedea ce activeaza, ce setari face la cod!
pai daca intru de 10 ori pe zi pe server mi se incarca hardu de 250 in cateva zile :? ca doar demoul se salveaza la mine in calculator in caz ca tu esti admin si eu player nu?
Nu deci demoul se salveaza ,si cand iesi de pe server se opreste! iar cand intri iar cel vechi se sterge si incepe altul nou! intelegi?
Si nu se salveaza la tine in pc danutz,se salveaza la respectivul in pc,tu nu ai nici o treaba...
aaa.am inteles
ba da se salveaza si la admini,defapt la toti playeri dar demoul ruleaza 30-40 min cat joci! iar dupa cand iesi de pe srv si intri inapoi demoul o ia de la capat sau cand se schimba mapa ! deci nu ocupa mai mult de 50mb-60 depinde cat joci
Si care e rostul acestui plugin pana la urma ? Crezi ca va sta cineva sa vada acel demo de 30 de min cat a jucat ? Dupa cum zicea Danutzz, multa atentie din partea adminilor si totul e ok !

Contra !
contraSmile

dar asa k expl k am idei mai bune k ale taleTongue//pui HLTV non-stop pe server...si dak dai destroy bla bla...face x/y reclamtie...si adminul zice...ba pe data de J, la ora X, pe harta Q, playerul W avea cod si anume ***...bing bang poc
si nimeni nu isi incarca HDD-ul
[ce am postat eu nu este o sugestie si nu se va aplica deoarece ocupa slot si nu mi se pare utila]

NOTE: nu dati reply la ce am postatSmile

have a nice dayTongue
Contra ! Complect deacord cu ce le zise de Dark.