CS.U-S.RO

Full Version: Ajutoare BK?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Spuneti sincer, cine v-au ajutat? Butonu' , Jammin sau te-ai folosit de admin, ZU(camera)? Uitati-va la demo : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4shared.com/rar/kYK1lnzc/bK_vs_sF__hartade_inferno__dat.html">http://www.4shared.com/rar/kYK1lnzc/bK_ ... __dat.html</a><!-- m -->
De aia tot ziceam sa jucam de la SALA ! Fara "arbitri" pe server,fara butoane magice.
PS: Si Jammin, abtine-te sa comentezi, ca ai toate motivele sa ii ajuti.
va rog uitati-va , si dati-va cu parerea !
ati jucat din aceeasi camera?
cod nu e , dar posibil monitor !
nDy Wrote:Spuneti sincer, cine v-au ajutat? Butonu' , Jammin sau te-ai folosit de admin, ZU(camera)? Uitati-va la demo : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4shared.com/rar/kYK1lnzc/bK_vs_sF__hartade_inferno__dat.html">http://www.4shared.com/rar/kYK1lnzc/bK_ ... __dat.html</a><!-- m -->
De aia tot ziceam sa jucam de la SALA ! Fara "arbitri" pe server,fara butoane magice.
PS: Si Jammin, abtine-te sa comentezi, ca ai toate motivele sa ii ajuti.



Pune un link corect, care sa mearga
nu merge link-ul Smile nu ne putem uita la demo ...
same room, naturik pgl, iar zuzu a tras si a jucat numai cum a zis naturik, si eu l-am luat la intrebari dupa meci ca i-am zis ca prea stia el niste pereti nu stiu unde! Mai ales acolo casa balcon, dar nu e cod, iar delayul la hltv se verifica scriind status in consola, si era 90 sec deci nu era monitor ca m-am gandit si la asta Idea !

edit: cum sa-i ajut ca toate conversatiile apar pe record, asa e la hltv nu e ca la demo! Poti scrie si cu amx_psay ca tot se vede, hltv-ul e setat sa vada ABSOLUT ORICE!
SINCER, nu stiu de unde jucati, va intalniti intr-o camera, faceti ca la sala; nu stiu ce gear aveti, nu stiu unde-ati jucat, n-am auzit de voi Big Grin. Nu acuz pe nimeni acuma de wall, de coduri, de butoane cum se mai practica pe pz si pe mirc, dar au fost unele faze care au pus vreo doua semne de intrebare.

Eu zic, pana apucam sa jucam cu ei, ca au experienta( si eu mai dau ca Get Right din cand in cand Smile) ).
Eu unu' sper sa va prind la sala, la un cs.

Nature pgl ? Divizie, sezoane la activ ?Big Grin
demo este si la topicul de demo-uri care vrea sa se uite... am vazut, sunt unele faze inspirate si cu multa intuitie, in rest nu am ce sa comentez.
verde Wrote:demo este si la topicul de demo-uri care vrea sa se uite... am vazut, sunt unele faze inspirate si cu multa intuitie, in rest nu am ce sa comentez.
ndy la fel ca alde eq, s-au trezit ca nu mai sunt in grupe, cum a luat eq bataie de la cuL, asa ati luat si voi! Tratati meciurile cu seriozitate, ganditi-va ca jucati cu cei care au batut deja cel putin 2 echipe, deci e ceva de capul lor!
Recunoaste playa ca ii ajuti si ca 30% din premiu merge la tine in Danemarca sa iti platesti netu. :mrgreen:
Playa @ SKYPE / TS.
mi s-a parut normal jocul Smile
hai sa va explic ceva,

.
si uite asha am vazut si eu un meci din campionat Smile))... frumos ...
Pages: 1 2 3