CS.U-S.RO

Full Version: Marire acces ( 1 litera )
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
playa Wrote:tu zi-mi ce iti lipseste de nu vezi chatul!

daca stiam iti ziceam din prima.
dar , cum serverul are anumite pluginuri, accese precum
m - custom level A (for additional plugins)
n - custom level B
o - custom level C
p - custom level D
q - custom level E
r - custom level F
s - custom level G
t - custom level H"
pot avea diferite comenzi... ideea este ca nu vad tot chatul CT/T/SPEC...
mai cercetez Big Grin
hai ca am facut cercetari si iti spun asa! Tu ar trebui sa faci cerere de marire admin, pentru ca acum esti intr-o categorie de admini care nu acces sa vada chatul! Eu am zis ca ai facut cerere de o litera pentru ca din greseala tie nu ti s-a dat!
playa Wrote:hai ca am facut cercetari si iti spun asa! Tu ar trebui sa faci cerere de marire admin, pentru ca acum esti intr-o categorie de admini care nu acces sa vada chatul! Eu am zis ca ai facut cerere de o litera pentru ca din greseala tie nu ti s-a dat!

auleu Big Grin. pai, ce sa zic.
nu stiu cati ar fi de-acord cu o marire de admin pentru mine. stiu ca fiecare admin are un anumit numar de accese, dar ar fi fost destul chatul. care este sfatul tau pentru mine ?Big Grin
sa mai astepti, vor iesi in curand un alt val de admini la "pensie", munceste sa nu fii printre ei Smile
playa Wrote:sa mai astepti, vor iesi in curand un alt val de admini la "pensie", munceste sa nu fii printre ei Smile

inteleg Big Grin sa faceti o lista .
off:topic : intra la grupa 2 2v2 si vezi primul topic sa completezi Big Grin
pro pt litera.
pro pt litera.
pro...whatever
s-a discutat!
Pages: 1 2