01-22-2012, 11:32 PM
01-22-2012, 11:34 PM
playa Wrote:asta nu e ip de raducaneni? Parca era parolat ip-ul asta!
Da ...ultima data cand au fost probleme cu servarul s.a sc....dar ar fi bine sa fie pusa iar ..
01-22-2012, 11:36 PM
ca multi codati la raducaneni, m-am saturat!
01-22-2012, 11:46 PM
Te-am prins de 3 ori cu aim. Prima oara cand ti-am dat destroy/ban(acu' 1-2 sapt.) , ti-am facut si demo.
Din pacate, nu tin demo-urile in pc mai mult de 3 zile.
Din pacate, nu tin demo-urile in pc mai mult de 3 zile.
01-22-2012, 11:50 PM
bun, acum avea ceva?.. ca sa stiu ce fac... ban lui ban tie?...demo?
01-22-2012, 11:52 PM
Chiar nu m-a interesat daca avea sau nu ceva in momentu' de fata. Odata ce l-am prins cu aim, nu mai scapa. De ce n-a facut reclamatie cand i-am dat prima oara destroy?
01-22-2012, 11:56 PM
deci sa inteleg ca "aicishea" omu nu mai are dreptul la o a doua sansa???? wtf???!!!! si eu am prins codati, le-am dat destory..au intrat si a doua oara pe server..si surprizaaa..erau curati..cum sa dai un destroy numa pt k l-ai prins codat acu 2 sapt...voi unde traiti fratilor? omu se mai schimba.. si regula e regula!!! INAINTE DE ORICE COMANDA DESTROY SAU BAN OBLIGATORIU FACETI DEMO SI/SAU POZE!!!
01-22-2012, 11:57 PM
Haha. Vrei sa zici ca, daca intru acu pe server cu aim, imi iau destroy si peste o saptamana ma lasi sa joc?
01-22-2012, 11:58 PM
nDy Wrote:Chiar nu m-a interesat daca avea sau nu ceva in momentu' de fata. Odata ce l-am prins cu aim, nu mai scapa. De ce n-a facut reclamatie cand i-am dat prima oara destroy?
aaa bun atunci, perfect... posteaza demo de atunci, ca sa fim toti lamuriti...
01-22-2012, 11:59 PM
nDy Wrote:Haha. Vrei sa zici ca, daca intru acu pe server cu aim, imi iau destroy si peste o saptamana ma lasi sa joc?
dupa ce ma uit pe tine si vad k nu mai ai nimic DA!knd vad kte unu de a avut ceva spun pe u@ atentie la cutarescu k l-am prins codat dak mai are cv..i se da iar dak e curat il lasi sa joace in continuare..
01-23-2012, 12:01 AM
nDy tin sa iti spun ca este prima oara cand iau destroy si ban perm pe acest server singurul ban pe care l-am luat eu a fost pentru lag de 30 de min
01-23-2012, 12:10 AM
Asa nu rezolvati nimic.
Din cate stiu eu, f4st3r a fost banat de 9 ori . DE CE FACE TOCMAI ACU' RECLAMATIE? Cand a avut aim nesimtit si demo si ne-a stricat jocu' si ne-a facut si nervi etc., nimic;el ce a gandit? "Lasa ca intra eu peste o saptamana fara aim si daca iau ban sa-i fac reclamatie la admin, ca deh, nu cred ca mai tine dovada de acu' o sapt sau pot sa zic ca nu eram eu." Asa poate sa faca oricine si ce rezolvati? Jucati in continuare pe server cu "fosti" codati?
Din cate stiu eu, f4st3r a fost banat de 9 ori . DE CE FACE TOCMAI ACU' RECLAMATIE? Cand a avut aim nesimtit si demo si ne-a stricat jocu' si ne-a facut si nervi etc., nimic;el ce a gandit? "Lasa ca intra eu peste o saptamana fara aim si daca iau ban sa-i fac reclamatie la admin, ca deh, nu cred ca mai tine dovada de acu' o sapt sau pot sa zic ca nu eram eu." Asa poate sa faca oricine si ce rezolvati? Jucati in continuare pe server cu "fosti" codati?
01-23-2012, 12:15 AM
omu nu a fcaut 'reclamatie", doar vrea unban...
01-23-2012, 12:19 AM
nDy sunt multi baieti din raducaneni care joaca pe u-s ... Si tin sa spun ca daca intram cu adevarat cu aim pe server sigur aveai dovezi.
01-23-2012, 12:20 AM
Ramane la alegerea voastra. Cica ma crede, bine, cine nu, asta E !