CS.U-S.RO

Full Version: Reclamatie Maryan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
- numele adminului : Maryan
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment : Insane
- ce comanda a fost aplicata asupra ta sau cu ce a gresit adminul fata de tine : Ban
- dovezi [poze; demo; copy-paste consola] fara acestea reclamatia va fi stearsa : <!-- m --><a class="postlink" href="http://imageshack.us/photo/my-images/444/marianyx.jpg/">http://imageshack.us/photo/my-images/444/marianyx.jpg/</a><!-- m -->
- ce sanctiune propuneti pt acest admin dak este gasit vinovat:
Suspend 1 luna , si vreau sa dea COPY/PASTE din consola cu comanda executata pe mine."Cica" mi-a facut 4 poze , dar cand am intrat in folder nu aveam nimic.
Maryan a facut pozele(daca vrei iti zic si cum se fac),si,pozele le vezi doar tu si nimeni altcineva de pe server
Ps:Nu mai ameninta ca vb cu x si y ca nu e frumosSmile
cauta mai bine pozele si posteaza-le pe forum Wink
ti-am cerut cv sa dai copy/paste in consola cu comanda executata pe mine sa vad daca ai scris corect sau nu...ce poze vrei sa-ti dau daca nu am cautat si nu am gasit nimic?
Daca nu se rezolva ceva degeaba cred ca unii au admin de forma.

Guest

mnt. erai pe steam cand ti s-au facut poze ?

Guest

nu m-am uitat la poza , vezi ca asa mi s-a intamplat si mie sa mi se faca poze si pe non - steam sa nu le gasesc in cstrike
Nu inteleg cum de numa voua vi se intampla ba sa nu vedeti ceilalti playeri cu steam,ba sa nu gasiti poze...
Nu a dat pozele,maryan a procedat 100% corect!
Oricum banu e de o zi,maine poti juca iarasi

Guest

nu intelegi , lui nu-i apar pozele in cstrike
ce-s cu posturile astea inutile?
Comanda s-a executat? (comanda merge 100%) astept confirmare de la Maryan
Nu ai poze ai ban, alte neclaritati?
ce windows ai mnt?
asta am zis si eu nu ai pozele ban ..... ma luat cu "lasa ca vb cu X ca vb cu Y"
playa Wrote:ce windows ai mnt?
win XP.

Anachy ai f mare dreptate dar cand ai scris comanda eronat si nu ai fost atent sau nu stiu eu ce s-a intanplat de nu am pozele in cstrike cu ce sunt vinovat eu sa primesc ban? Si de aia am zis sa dea COPY/PASTE in consola sa fiu si eu lamurit ca a fost executata corect.
Mai aveti si alte nelamuriri ?

Guest

XP am si eu si nu imi apar pozele in cstrike pe non -steam
Uite intri pe sv si zici la un admin sa-ti faca poze si te uiti in cstrike daca-ti apar .
pai sa rezolvam cumva problema in cazul in care e de la cs. pune altu.
Daca e de la program, vedem. Iar cnosola se poate verifica cred..daca chiar vrem sa vedem ce si cum s-a executat/scris. Fa cumva sa ai un cs care "primeste" poze. E spre binele tau.
comanda este extrem de simpla: amx_ss nr.poze nick

e greu de gresit...dar nu imposibilBig Grin...intaleaza alt cs, cel de pe forum....si spor la frag
Pages: 1 2