ce parere aveti de Slim ;x ?
doar membrii [anu] vor da reply aici !
multumesc anticipat pt reply !!!
nu m-a calcat niciodata pe coada
) prima impresie e cam de... 7... mai multa implicare (knd si unde trebuie), mai mult joc si mai putina vorba aiurea... nu zic sa nu vb cu ceilalti playeri dar e stresant la un moment dat sa stai sa vezi in chat numa "ceapa ce faci" "ceapa in sus ceapa in jos" "cine e la bar" bla bla bla... in rest e ok..
Nu ma pronunt, e baiat bun,dar cam balan
Parerea mea este ca oricine merita o sansa,si poate se va schimba cu timpul(asa am fost si eu si am ajuns departe)
El nu e baiat rau,doar are nevoie de cineva sa'l indrume
Printre putinii care cer o parere inainte de a executa o comanda.Poate e incepator in ale adminatului,dar mie mi se pare ok baiatu.
Amphetamine Wrote:Parerea mea este ca oricine merita o sansa,si poate se va schimba cu timpul(asa am fost si eu si am ajuns departe)
El nu e baiat rau,doar are nevoie de cineva sa'l indrume
Sunt de acord cu tine!
L-am sustinut pt admin cand a facut cererea. Nu am ce sa-i reproses. Merita o sansa. Din partea mea are tot sprijinul posibil
Din cauza timpului tot mai scurt si mai scurt si din ce in ce mai scurt
(((( petrecut pe sv nu pot sa am o parere obiectiva.Din acest motiv doresc sa ma abtin.
cer pareri deoarece imi tot trimite mesaje cu ce parere am eu despre el !
eu nici nu il cunosc personal , si tot ma streseaza cu mesaje!
am familie , nu am timp de faze din astea , ori e corect si matur de la inceput ori nu !
danutzZ Wrote:ce disperat
faci parte din [anu]?
nu.scuze....am omis primul topic
adica nu l-am omis..dar nu am fost atent
e ok baiatu..nu a deranjat pe servr..iar cu adminu...merita o a 2-a sansa..de exemplu eu prima data cand am primit admin nu stiam sa dau un restart la harta
))
va multumesc tuturor..sper sa pot ajuta