CS.U-S.RO

Full Version: cerere steam
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
pai nu prea ai inteles..el joaca de pe steamul altuia...deci el are nevoie nu alabala.Wink)
amis Wrote:
Gestapo.HD Wrote:"cerere steam

abalala

Tue Nov 22, 2011 11:26 am"

Ai vandut steamul cu 25 lei pana la urma ?Big Grin

ala era alabala dak te uitai cu atentie.

abalala... acelasi user Big Grin
corect acelasi user Gestapo...dar unde ai vazut tu ca in precedenta cerere i sa acordat steam...el a venit si a zis ca facut rost de steam si ca nu mai este valabila cererea.
Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: STOP!!! cla, ziceai k abalala si alabala sunt veri...acum e unu si acelasi??? k dak e unu si acelasi, nu ia nici steam, si nu ramane nici cu admin...din cate stiu eu, clonele de conturi, nu is permise...
amis...nu ma intelege gresit sunt 2 pers diferite Gestapo arata in postul sau ca adminul abalala a facut cerere pentru slot in data de 22 Noiembrie si specifica ca este acelasi user ceea ce este si normal...verificati Smile...gata ca intru in examen.
Bafta
gata, m-am lamurit...alabala, pe numele lui din buletin Paul, ala de vinde steamul cu 25 de lei, id steam blackheart30 dupa cum reiese de aici <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/cereri-pentru-admin-slot/slot-t5941.html?hilit=alabala">cereri-pentru-admin-slot/slot-t5941.html?hilit=alabala</a><!-- l -->.

abalala, pe numele din buletin Cristi, care juca tot cu steamul blackheart30 <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/cereri-pentru-admin-slot/cerere-admin-t6755.html?hilit=blackheart30">cereri-pentru-admin-slot/cerere-admin-t6755.html?hilit=blackheart30</a><!-- l --> , a ramas/ramane fara intrucat posesorul de drept al steamului il vinde...

acestea fiind lamurite si neavand nimic personal cu abalala, cred k ar trebui sa isi cumpere steamul pe care a jukt pana acum...
cerere respinsa !

joaca in continuare cu steam-ul care il ai !!!
Pages: 1 2